mehmet_d
mehmet_d (üye)
İstanbul / Amatör

Karar Veremiyorum!canons2 Mi Pro1mi

karar veremiyorum artık cumartesi alacam makinayı..
üst limitim 1300Ytl idi ama artık ben eklicem bişeyler kredi kartına 12 taksit falan pro1 almayı düşünüyorum muadili ya da daha ii özelliklere sahip bi makina var mı 1400YTL civarı taksitle satanbi yerlerde? lütfen yardım edin..
çok teşekkürler. ben peyzaj mimarlığı öğrencisiyim 2. sınıf ve ilerde de bana lazım makro çekim yüksek MP ve zoom önemli benim için..

Tarih: 8 Aralık 2005, 14:05 - İp: yok
mehmet_d
mehmet_d (üye)
İstanbul / Amatör

teşekkür ederim eacinci...1300lük limitim 1000e indirildi canon S2 alabildim anca,yani bugün netten aldılar bikaç güne gelecek inşallah hayırlısıyla.. alan ben deilim bu bi hediye sonuçta yani kendime zorla hediye aldırttım daha fazla yüzsüzlüğe vuramadım işi. ben alacak olsam zaten dediiniz gibi bişey alırdım muhtemelen.. ama şimdilik 1-2 sene bu beni idare eder.Allah nasip ederse kendi paramı kazandıım zaman alırım en kraşından bi DSLR mutlu olur kendimi doğaya adarım o zaman da heralde bi de kit alırım sualtı için ooooh.. yani bi hızlandırılmış fotoğrafçılık kursuna gider eski bilgilerimi hatırlar olayı kaparım bi de dalgıçlık kursu sonra su altı kiti ve ver elini su altı dünyası yuppiiiii. hayaller de olmasa çekilir mi bu hayat.. herkese gönülden teşekkürler.. size her daim fotoğrafı çekilesi günler,anlar diliyorum ara ara girerim artık, derslerim bayağı bi yoğunlaştı çünkü.. görüşmek üzere... pazarbey ben bu mesajı yazarken mesaj attın. sana da çok teşekkür ederim seni Allah gönderdi çünkü S2 almıştım ve bu okuduklarımdan sonra içim biraz burkulmuştu şimdi çok mutlu oldum makina bana ulaşıp kurcalayınca tekrar yazar hatta bi iki fotoğraf eklerim muhtemelen 1,5 aylık yeğenimi çekerim dayı oldum da1,5 ay evvel Allah bağışlasın dediinizi duyar gibiyim.. teşekkür ederim AMİN :D herkese tekrar teşekkürler..

Tarih: 11 Aralık 2005, 19:02 - İp: 85.***.**8.67
mehmet_d
mehmet_d (üye)
İstanbul / Amatör

teşekkür ederim eacinci...1300lük limitim 1000e indirildi canon S2 alabildim anca,yani bugün netten aldılar bikaç güne gelecek inşallah hayırlısıyla.. alan ben deilim bu bi hediye sonuçta yani kendime zorla hediye aldırttım daha fazla yüzsüzlüğe vuramadım işi. ben alacak olsam zaten dediiniz gibi bişey alırdım muhtemelen.. ama şimdilik 1-2 sene bu beni idare eder.Allah nasip ederse kendi paramı kazandıım zaman alırım en kraşından bi DSLR mutlu olur kendimi doğaya adarım o zaman da heralde bi de kit alırım sualtı için ooooh.. yani bi hızlandırılmış fotoğrafçılık kursuna gider eski bilgilerimi hatırlar olayı kaparım bi de dalgıçlık kursu sonra su altı kiti ve ver elini su altı dünyası yuppiiiii. hayaller de olmasa çekilir mi bu hayat.. herkese gönülden teşekkürler.. size her daim fotoğrafı çekilesi günler,anlar diliyorum ara ara girerim artık, derslerim bayağı bi yoğunlaştı çünkü.. görüşmek üzere... pazarbey ben bu mesajı yazarken mesaj attın. sana da çok teşekkür ederim seni Allah gönderdi çünkü S2 almıştım ve bu okuduklarımdan sonra içim biraz burkulmuştu şimdi çok mutlu oldum makina bana ulaşıp kurcalayınca tekrar yazar hatta bi iki fotoğraf eklerim muhtemelen 1,5 aylık yeğenimi çekerim dayı oldum da1,5 ay evvel Allah bağışlasın dediinizi duyar gibiyim.. teşekkür ederim AMİN :D herkese tekrar teşekkürler..

Tarih: 11 Aralık 2005, 19:04 - İp: 85.***.**8.67
meraklisi
meraklisi (üye)
İstanbul / Meraklı

Hayırlı olsun arkadaş

#meraklisi' tarafyndan 11.12.2005 23:19:20 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 11 Aralık 2005, 23:19 - İp: 85.***.**1.237
eacinci
eacinci (üye)
İstanbul / Amatör

s2 ni güle güle kullan mehmet DAYI zaten makina ne kadar üstün olursa olsun iş eninde sonunda deklenşöre doğru zamanda basmaya kalıyo yani sana.... yeğen yeni, makina yeni... bak herşey ne güzel.. hem dayı olman hem S2in...
kutluyorum seni... ışığın bol olsun...

Tarih: 12 Aralık 2005, 08:54 - İp: 81.***.**0.227
excel
excel (üye)
İstanbul / Amatör

Makinan hayırlı olsun...(heyecandan mesajı da iki defa yollamışsın)..güzel yeğeninin fotoğraflarını bekliyoruz..makinaya alışıncaya kadar fotoların bozuk çıkabilir...moralini bozma kabahat makinada değil sendedir..çünkü makinan süperrr...derslerinde başarılar.

Tarih: 12 Aralık 2005, 12:38 - İp: 85.***.**7.41
mehmet_d
mehmet_d (üye)
İstanbul / Amatör

Arkadaşlar sonunda makinam geldi.. Hepsiburada.com dan geldi
içinden çıkan Cdnin kağıdı biraz yırtıklıydı içime çok sinmedi o görüntü ama ablamlar aldı ve makina 1 gün gecikti ve daha fazla uğraşmak istemedim bunaldıım için bişey sorucam bu canon powershot S2 IS'in dahili flaşı elle mi açılır yoksa otomatik mi atar kendisi? kitapçığı da tamamiyle okumadım açıkçası ama bilen varsa söylerse çok memnun olurum bi de auto modda makro verimli olmuyo doğru mudur.. yoksa makinada enayilikler mi var naapmalıyım.. çok teşekkür ederim..

Tarih: 17 Aralık 2005, 00:46 - İp: 85.***.**6.178