Fotoğrafçılık Forumları
Fuji Yetkili Bayi
fujinin resmi sitesindeki 3 bölge bayinin yetkililerine mail attým....hiç biride takmadý beni......aramama gerek yok....
Fuji makineleri ile ilgili olarak Arda beye sorunu iletebilirsin sanırım hatay ege bölgesine bağlı : [email protected]
birincisi izmirli olsaydım direk izmir yazardım..........hataylıyım akdenizdeki hatay....ikincisi yazdığın ardagirgin dahil üç bölge yetkilisine mail attım hiç biri cevap yazmadı......üçüncüsü...neden kodak kullanma kılavuzundan tut tüm özelliklere göre kadar bütün ürünü anlatıyor ve klavuzu indirmeye izin veriyor....fuji neden bu kadar kısıtlı tutuyor herşeyi....demek kodak müsterisine daha önem veriyor.....
Fuji'dekilerin sana neden cevap vermediklerini şimdi daha iyi anladım.
kusura bakma ama neden fujinin bana cevap vermediklerini daha iyi anladın...nedir cevap vermemelerine sebep......merak ettim.....
Üslup yanlış üslup...
üslubumun neresi yanlış.yok eğer hatay olayına bozuldusanız,bu ülkede hatay diye bir il'de var bilmiyorum farkındamısınız..izmirin hatayı olsaydı,,izmir hatay yada direk ve sadece izmir yazardım......hepinize sevgiler.....bilgilerinize..
bu sorunu cevabı http://www.netfotograf.com/forum/msgdetail.asp?msg_id=947&highlight=yetkili%20bayi
burada ama firmala ne kullanıcılarınınede bayilerini altın yumurtlayan tavuk dışında başka bir şekilde görmüyor.
Biz anlıyoruz Hataylısın, burkay hoca sana Hatay Ege Bölge Müd. bağlı oraya yaz demiş. Sen asabisin galiba biraz ???
Sevgili miyidogan,
Aslında şunu sormak lazım : Gerçekten bir sorunun var ve sen yardım mı istiyor musun? Yoksa sorunların mı var?
Ben senin de dediğin gibi Hatay (Antakya) ege bölgesine bağlı Arda beyle görüş diyorum sevgili erkan ise ne anlıyor...
Kaldı ki Antakyada Foto bedii (Bedii TATLI gündüz caddesinde Vali konağının karşısında ) yada Hürriyet caddesinde Halil Mısırlıoğlu onun bu sorusunu çok çok kolaylıkla yanıtlayabilecek kapasitede adamlar.
Sevgili erkan artık kendini nerelerde görüyorsa ki bizi İzmir hatay ile Hatay (Antakya) bilmeyecek kadar cahil sanıp bir ,iki,üç diyerek matemetik yeteneğini sıralıyor..
arkadaşlar kimseye kastım yok...fuji yüzünden sinir hastası oldum.sinirli olmam size denk geldi....olay bendeki makinanın kullanma klavuzu yok.o yüzden 1 saatte öğreneceğim seyi öğrenemiyorum.....birde ardagirgin dahil üç bölge yetkilisine mail attım....kimse a harfi bile yazıp göndermedi..hepsi üstüste geldi....olay bundan ibaret.....kusura bakmayın.......özür......özellikle burkay beyden....
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Fujifilm: Yapay Zeka Fotoğrafçılığı Nasıl Değiştiriyor?
30 Oca. 2023, 15:35 miratcenk
2132215 Mar. 2023, 10:41
miratcenk -
Fujifilm Finepix S2980 Kullananlar Bakabilir Mi?
28 Eyl. 2020, 15:49 rojinrojout
2287427 Mar. 2022, 07:25
sametonsuz -
Fujifilm Finepix S2995 Marka Fotoğraf Makinesi
17 Eyl. 2021, 17:34 elifcokuc
0211517 Eyl. 2021, 17:34
elifcokuc -
-
Fujifilm Xt4 mü Sony A7 III mü Almalıyım
08 Tem. 2020, 15:33 xxray
4394028 Oca. 2021, 23:30
dioloh -