muhsar
muhsar (üye)
Çorum / Amatör

Çözünürlük

slm arkadaşlar canon a700 aldım ama fotoğraf terimlerine yabancıyım amatör olarak resim çekiyorum.çözünürlük seçenekleri var.640-480veya 1600-1200 gibi bu fotoğrafın büyüklüğümü oluyor yada ne işe yaradığı konusunda bilgi verirmisiniz ayrıca motor hızı ne işe yarar ve hangi durumlarda bu ayarı değiştirmem gerekir.yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler

Tarih: 29 Haziran 2006, 22:14 - İp: 88.***.**5.88
muhsar
muhsar (üye)
Çorum / Amatör

arkadaşlar bana bu konularda bilgi verebilecek kimse yokmu

Tarih: 29 Haziran 2006, 23:21 - İp: 88.***.**5.88
mstfckr61
mstfckr61 (üye)
Trabzon / Amatör

muhsar birsürü başlık açmışsın ve forumu çöplüğe çevirmişsin. Açtığın başlıklar için biraz araştırma yapsan zaten cevap bulabilirdin. Biraz araştırmacı ol yeter.

Tarih: 30 Haziran 2006, 17:55 - İp: 81.***.**0.51
osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

Arkadaşım ben tekrar etmiş gibi olacağım ama foruma bir sürü başlık açmayalım lütfen.Bakınız başkalarının da hakkına tecavüz edmiş oluyoruz.Bir bilemedin 2 başlık altında o da birbirine benzeyen olmamak kaydıyla ve de illaki arattırdığında forumda o konu hakkında bir yazı olmadığı takdirde açabileceğin forum başlıklarıdır.Yeni üye olduğun için hevesini kırmak ve seni siteden soğutmak değil amacımız.Sadece bu uyarıyı okuman ve senin nezdinde diğer okuyacak arkadaşları bilgilendirmek gayesini taşıyorum.

Tarih: 5 Temmuz 2006, 00:51 - İp: 85.***.**4.216
  • 1