fatihc
fatihc (üye)
İstanbul / Amatör

Canon S2 Pil Sorunu

Selam,
Canon s2 fotoğraf makinesinin pilleri daha önce uzun süre kullanırken şimdi 3-5 çekimden sonra bitiyor. SORUN NE OLABİLİR. ?

Tarih: 3 Kasım 2006, 23:22 - İp: 85.***.**9.189
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

pillerini tamamen bitirerek sarz ettiysen bozulmuştur ...yeni bir pil almalısın

Tarih: 3 Kasım 2006, 23:39 - İp: 88.***.**9.78
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Selam GP marka pil kullanıyorum, fotoğraf makinesi pilleri deiğştir ibaresi çıktığında şarj ediyorum, şarj makinesindede şarj öncesi deşarj özelliği var, önce boşaltıyor sonra hazır konumuna getirip sonra da dolduruyor piller 2800'luk.ve 7-8 saatte doluyor. bunayorum yapabilirmsiniz. çok teşekkür ederim

not: geçenlerde, acil bir durum oldu, dışardan yeni pil aldım (şarj edilemeyen) bunları taktıktan sonra 5-6 poz çektim ve pillerde yine sorun oldu. BİTTİ.!

Ancak bu sorun herkesi ilgilendirdiği için buraya taşıyorum.

şimdi lütfen bana makinen pil bitti uyarısı verdikten sonra daha ne kadar fotograf çekebildiğini yaz ki sana çözümü sunabileyim.

Tarih: 4 Kasım 2006, 00:09 - İp: 88.***.**9.78
murgur
murgur (üye)
İstanbul / Amatör

Kullandığınız piller NiMh mı?

Tarih: 5 Kasım 2006, 09:08 - İp: 85.***.**0.234
salyangoz
salyangoz (üye)
İstanbul / Amatör

Cihazdan kaynaklanan bir sorun olma ihtimali tabi ki var, fakat çok düşük bir ihtimal olarak düşünüyorum... Charge edilemeyen pilleriniz güçlü piller midir bu da önemli, piyasadaki normal kalitede piller ile pek fazla fotoğraf çekme şansınız olmuyor. 1 saatte Charge edebilen cihazlar var onlardan öneririm yeni piller ile birlikte, ben 2.5 saatte Charge edenlerden kullanıyorum ve şu anda memnunum, Canon S2 kullanıyorum çok uzun süreler gidiyor piller ve güçleri 2700, bir grupta 2500 kullanıyorum...

Tarih: 5 Kasım 2006, 10:39 - İp: 85.***.**0.160
  • 1