Fotoğrafçılık Forumları
Canon S100 Lens Arızası
yaklaşık olarak 8 aydır kullandığım canon s100 fotoğraf makinem dün lrns arızası verince dünyam başıma yıkıldı. Zaten bu modelleri canon bu sebepten geri çağırmış ti. Bugün erkayalari aradım. Ücretsiz tamir ediyorlarmis.
acaba diyorum tamir den sonra makinamin ayni hatayi vermeyeceğine ne kadar guvenmeliyim. cunku makinam beni bi hafta cok fena yari yolda bıraktı.
bundan sonra fotoğraf çekerken aynı arızayi gosterecek diye aklımda hep bir acaba mi olacak.
Sanırım bu bilinen bir arıza. Sorun çıkacağını sanmam. Tabii sizin için şanssızlık ama benzeri tüm makinelerde olabiliyor galiba.
merhaba. aynı problemden ötürü bende erkayaları aradım. yazdığınız gibi ücretsiz onarım yaptıklarını söylediler. bende önümüzdeki hafta içi kargo ile göndereceğim. size sormak istediğim. tamir işleminden sonra arıza tekrar etti mi acaba. bende aynı endişeyi taşıdığımdan sormak istedim.
Hayır. Aynı problemi tekrar yaşamadım. toplam da 500 kare cekim yaptım. cok şükür problem yok. makina servis te 2 saat gibi kisa surede tamir oluyor. bu arada makinaya yeni yazılım da yüklüyorlar. tavsiyem makineni teslim aldığın da fabrika ayarlarına döndür. Yazılım güncelleme sinden doğan problem ortadan kalkacaktır.
cevabınız için teşekkür ederim. birde sormak istediğim makineyi gönderirken yanında not olarak ne yazdığınız. bana hatalı seriyr ait ürünün tamirini rica ederim diye yazmam yeterli diye söylendi. ad soyad tel numarası mail adresi vsç yazmak gerekiyor mu?
ben bizzat elden teslim ettim ve elden teslim aldım. yani Eminönü ye gittim. batarya yi gönderme. batarya yi istemiyorlar
bugün verdim kargoya. dediğiniz gibi bataryayı vermedim. içine bir kağıt koyup bilgilerimi yazdım. benim makinenin lensi açık kaldı son olarak. o şekilde gönderdim. hadi hayırlısı. bakalım ne olacak.
evet akşam üzeri gelen mesajla şok oldum. 478 tl tamir ücreti istiyorlar. üstelik makinem hatalı seriden olduğu halde. yarın ilk iş telefon açıp bu durumun nedenini öğrenmek olacak. erkayalarla ilgili okuduğum şikayetlerden dolayı endişeliydim ama bu kadarını beklemiyordum.
bu kadar yüksek fiyat istemelerine şaşırdım. hatta fiyat istemelerine bile şaşırdım. peki makul bir açıklama yaptılar mı?
arıza sebebi nedir diye.
Abi bende sx120 var canon fotograf makinası millet hani gencler paylasım sitelerinde kendini öne çıkartıp arkasını bulanık yapan fotograflar çekiniyo ya onu nasıl yapıyorlar yardımcı olurmsunuz
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Canon 600d Görüntü Görüntülenemiyor, Bilgisayarda Yeşil
16 Ara. 2024, 08:32 alarissa
012916 Ara. 2024, 08:32
alarissa -
Sony Zve-10 İçin Lens Önerisi
27 May. 2024, 10:30 zeynelvardar
0111727 May. 2024, 10:30
zeynelvardar -
-
Canon Eos 1d Mark İv İş Görecek Seviyedemi ??
30 Eki. 2022, 00:48 thief_88
080430 Eki. 2022, 00:48
thief_88 -