muhsar
muhsar (üye)
Çorum / Amatör

Canon A700 Fotoda Tarih Yeniyim

mrb.arkadaşlar aranıza yeni katıldım.canon a700 aldım fakat türkçe kullanma klavuzu yok.şimdilik auto da çekim yapmaya çalışıyorum.bu makinalarda çelilen resmin üzerine tarih nasıl ekleniyor ayrıca bana ıso yu neye göre yükseltip küçültecem nedir ıso yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler hepinize

Tarih: 28 Haziran 2006, 22:44 - İp: 88.***.**1.176
gucsav
gucsav (üye)
Ankara / Profesyonel Fotoğrafçı

basitçe az ışıklı ortamlarda ısoyu yükseltmek doğrudur ancak çok yüksek ısolarda noise oluşumuda artar bazen ortam az ışıklı da olsa ısoyu yükseltmek yerine pozlama süresini artırmak vs değişik ayarlar yapmak doğru olur bütün bunları neye göre yapacağınızı bol bol fotograf çekerek fotografla ilgili yayınları okuyarak ve bolca fotograf kritiği yaparak öğrenebilirsiniz

Tarih: 28 Haziran 2006, 23:29 - İp: 212.***.**6.82
muhsar
muhsar (üye)
Çorum / Amatör

peki bu makinalarda fotoğrafın üstüne tarih ekleme özelliği yokmu ben neden ayarlayamıyorum

Tarih: 28 Haziran 2006, 23:34 - İp: 88.***.**1.176
dogubar
dogubar (üye)
Çanakkale / Amatör

selam a610 da sadece kartpostal modunda tarih koyuyor bi bak o da öyle olabilir.çözünürlük seçiminde en sağdakini seçiyorsun a610 da.kolay gelsin

Tarih: 29 Haziran 2006, 00:57 - İp: 85.***.**5.246
mstfckr61
mstfckr61 (üye)
Trabzon / Amatör

muhsar birsürü başlık açmışsın ve forumu çöplüğe çevirmişsin. Açtığın başlıklar için biraz araştırma yapsan zaten cevap bulabilirdin. Biraz araştırmacı ol yeter.

Tarih: 30 Haziran 2006, 17:56 - İp: 81.***.**0.51
  • 1