Fotoğrafçılık Forumları
Zirvede Yakma Sorunsalı 12/07/2009 Pazar
Ateş yakıldı iştişare yapıldı, ne yakıldı ne yakılmadı bilinmez..Ama ateş yakıldı ,sönmeyecek ateş bu..İsteyen istediğini burada gelir yakar artık, emmiler..Ateş hazır..
Ateş-i suzan-i firkat
Ekleyin gali..
[Lazut'un da kulakları çınladı gali ]
Bu yeşil penyeli foturafçı da böyle olmamalı emmi, kimse çektirmez buna burada..parayla mı çekiyor hem..Herkesin cebinde bir mak var zati..,o iş şuna benzemiş,, müslüman mahallesinde salyangoz satmaya benzer [eskilerin deyimi emmi] ,,yani..İşte adet yerini bulsun da olsun anlamında mantalite icabı..
Sen de ucuz yere gitmişsin, nerde animasyonlar, dansçı kızlar, yok tabi..Gidip odada dvd seyrettim deme de dönünce..
kumköy ağbey kimse öyle demiyo cebinde ne kadar güzel makine olsa da "profesyonel" elinden çıkmış olsun diye otel fotoğrafçısına yuroları bayılıyolar büyük makinenin (slr) gizemi işte. sanki ne farkedecek cebindeki kompakla da yeri gelir ne kareler çekersin. benim gittiğim bi otelde fotoğrafçıda d300 ve nikkor 17-55 2.8 objektif vardı rüyamda görürüm ben o seti
Bende var vereyim sana kullan ne olcek ki, ölümlü dünyada gali..Sorunun o olsun,dert etme emmi.
Bayılsın millet yuroları, o onların fitresi zekati zati, de mi..[foturaf mertebesinde]
eylenmeyin bakem benne. kumköy abi burası o bildiğin otellerden değil. buradada animasyonlar var. Ağşam sıra gecesi vardı. dünde sema gösterisi . falan filan. foturafçı kardeş nikon fanatiği. at ağbi bu sony yi dedi.
Attın mı peki?
YA da ne zaman atacan
Bu arada sanırım bu otel yeşil sermaye ürünü bir yer..Abi özelden adres ver de böyle bir otel nasıl oluyormuş bir gün sıra getirip gideyim de bir bakayım..
aynene öyle. mayolu kadını kaldırdılar önümüzden. siz şurada güneşleneceksiniz diye. Kızdık çok kozdom. Ama nafile. Kumköy abimin sözünü tutamadım.
Mayolu kadıncağıza dokunabildiler yani..
Ve kıyametler kopmadı..
Vah vah vah..
Bu günleri de mi görecektik..
dünya tersine döndü.bunlar yarın başı açıkta gezdirmezler milleti.
Desebe gidişat kötü..Bir şeyler yapmalı..
Harmancı hocam ne olacak bu haliniz..
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0213029 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3265921 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-