Fotoğrafçılık Forumları
Zirvede Yakma Sorunsalı 12/07/2009 Pazar
Ateş yakıldı iştişare yapıldı, ne yakıldı ne yakılmadı bilinmez..Ama ateş yakıldı ,sönmeyecek ateş bu..İsteyen istediğini burada gelir yakar artık, emmiler..Ateş hazır..
Ateş-i suzan-i firkat
Ekleyin gali..
[Lazut'un da kulakları çınladı gali ]
Şimdide üşü bakalım evde artık..
Çiçeklerin solmasın su ver sevaptır emmi bağ bahçene,yani..
Hanım verdirmiş zati gayınna gayınta mertebesinde. Solmaz. Üşüdük valla. Emme soğuk be buralar. Yolda yağmur vardı. Emme Altındeşte yok gali.
Şu çektiklerini ekle bakam emmi, bak millet Ayediyüz ile renkleri de güzel çekmiş gali ,bu örnek fotoda..Sende çöğürlerde çeksene yarın giderken veya dönerken ağıztel anlaşmasına giderken bari..
Üşürsün tabi sobalık senin oralar dedik sana..
ÇAlışmalarımız devam etmekte emmi. Az bekle yav.
Bekliyoruz emme saat kaç,, bekliyoruz bakam..
Kime yaptırıyorsun ki emmi foturaflarını, niye bekleyelim ki..? Küçült ekle gali, Yani..
cahillik zor zanaat. BÖyün idare et gali. YArını bekleyvi gali.
Bekleriz gali emmi..
Senin orada gurbetçilerde hiç altmışüç on İ nokya varmı lazım bana..Arabama takacağım onu, kit var 5110 da var gerçi.. Seksen kağıt sayarım ona..Yetmişbeş de hadi seksen olsun..
Sanmam kumköy ağabey.
YAv benim 6220 nin şarjı ni kıdar çabık bitiyo yav. Sabah taktıydım böyün yarısı gitmiş. Sanırım uyduya bağlanmış cipies muhabettine. Anladıydım zati mavi mavi yandıydı ışşığı. Bitivermiş.
Al sana ağbi.aşık olmak serbesttir.
#pazarbey' tarafından 09.08.2009 20:31:09 tarihinde düzenlendi.
Edge'yi medgeyi kapa sende emmi cebin, yahu gider şarjı tabiki, açıp okusana kitapçığını filan evde bahçe sularkene madem..
Krop yapmadın değil mi kızın kafasına emmi..
Karnıyarık pişti gidip yiyip geleyim ben emmi, sen ekle bakarız sonra..
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0213029 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3265921 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-