Fotoğrafçılık Forumları
Zirvede Yakma Sorunsalı 12/07/2009 Pazar
Ateş yakıldı iştişare yapıldı, ne yakıldı ne yakılmadı bilinmez..Ama ateş yakıldı ,sönmeyecek ateş bu..İsteyen istediğini burada gelir yakar artık, emmiler..Ateş hazır..
Ateş-i suzan-i firkat
Ekleyin gali..
[Lazut'un da kulakları çınladı gali ]
adamına göre ters çeviririz çerçeveyi arkasınada simit peynir fotosu çekip koyarız bak nasıl gidiyor çaylar...
pazar emmi gelince hangi tarafı açık tutarsın
ona canım feda nereyi isterse açarız... kendi bilir...
Manyaklar....Töbe töbe.
ŞEytan diyo git şunların yanına
teklifini düşüneceğim atakan ağbey!
pazaremmi nikon bu işin kralıdır elittir sana göredir şöyledir böyledir vs.vs.
nikkor seni çağırıyooo!
Ben nar'a razıyım çift kart slotu mukabili.
Şimdi gidipte d300s ye 3-4 bin bayılamam.
a700 ü severek kullanıyorum. Boşver gerisini.
Bu arada 28-70 i geri vercem. Sadece 75-300 le alcem.
Daha sonra kendime bi tane 17-50 alcem. iyimi efendi.
Ekipman almışsınız satmışsınız ohh oh,,!! Eyvallah..
Demir tavında dövülür hadi bakalım resim isterük,resim..
Lazut da iyidir inşallah bari..
Yetiş emmi yedisine yetişecek gali, çek onuda @yediyüz ile bari emmi..Tripot lazım sana gece çekimi için emmi,tripot,...yetişte vardı bir tane hani o pazardan aldığı ucuza olanı..Teras mukabili yani..Kandillerde yanacak ya caminde zati..
Pazargünü çöğürlerde de istasyon çalışması yap bari tek slotla..
((((ŞEytan diyo git şunların yanına )))) diyormuş..pehh..balon değil,kocaman ve hatta irice zeplin......bu gün cuma..hadi atla gel..iki kuş mukabili iki iskende yemede bak nasıl topic açıyorum....tüh becereceğim bir şey yazsaydım...eh yazıldı artık..
Adliye birikimleri mantalitesi gereği bir yere gidemez,giderse de gittiği yerde fazla duramaz geri döner emmi, numuskus mukabili..
Vıınn [türksell] almak için onbeşlira ödeniyor, lakin adamlar yirmidörtay şart koşuyorlar para alma aşamasında..Dağda bayırda laptopla internete girmek için, bilin de..Duydun mu emmi..
BUgün adliyede hakime hanımla kavga ettik. PAzartesi şikayet etcem. Ağzım dilim kurudu sinirdin valla. BÖyle şey olurmu.
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0213029 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3265921 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-