Fotoğrafçılık Forumları
Yurtdisi
yurtdisinda digital fotografcilik is yaparmi sizce?(almanyada kalan varmi aranizda)
#jir' tarafından 27.06.2009 16:43:14 tarihinde düzenlendi.
yapmaz.
vesikalık çekeceksen biyometrik olması lazım.
okyanus ve rokomet size katılmıyorum.
tatbey ben de sana katılmıyorum..
Hem yapar hem yapmaz..
yapana değil yaptırana bak derler
Ne yapar, ne yapamaz
yaz tatili icin biyometrikler iyi is yapar
Bence sizin gösterceğiniz performansa bakar iş yapıp yapmaması !!
Ben 15 senedir bu meslekle evimin gecimini saglıyorum. Su an sirket sahibiyim. Ama sadece fotografcılıkla degil dügün organizasyonlarıda icinde mevcut yani damadın ve gelinin elbisesinden tutunda elindeki cicege kadar biz ilgileniyoruz 4 kisi calısıyor kimi zaman zarar ediyorum ama fotograf makinasını yada video kamerasını elime aldımmı desarj oluyorum.
ama burada da is imkanlarını arttırmak icin fotograf dükkanı acmak icin ruhsatta ustalık belgesini kaldırdılar herkes acabilir su an krizden kurtulmak icin sanki bir bu meslek kaldı simdi sadece münihte 94 tane fotografcı ve kameraman var beyaz ayarını sorsan oda ne bilader soran cok meslektas ( vatandas) var ben gülüp geciyorum kaliteden ödün vermez ve isini zamanında verirsen sorun yok digital calısmalar türklerde cok yogun alman ve diger insanlar genelllikle bir sarayın bahcesinde yada göletlerde yani dogal fotografları cok seviyorlar
Dediğinize katılıyorum emin bey, yaklaşık 2-3 sene önce fransadaki akrabların (3 çift de aynı şekilde) düğün için çektirdikleri fotoları postayla göndermişlerdi nerde yeşillik nerde yapay göl var hemen çekinmişler.
Sizin fotoğrafçılıkdan geçindiğinizi biliyorum sözüm meclisden dışarı...
- 1