eskidost
eskidost (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

Yurt Dışı Fotograf Gezisi...

Afrika ülkelerine maliyeti düşük ve bi fotografçının istedigi tüm kareleri bulabilcegi bi afrika ülkesine bi organizasyon yapsak bi haftalıgına ne dersiniz.....
mesela Kenya ...hem çok ucuz vahşi hayat kabileler orman enfes fotografların çıkacagına eminim ...

vahşi hayvanlar(300mm den yukarı lensi olanlar için )

#eskidost03' tarafından 30.04.2008 11:18:01 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 30 Nisan 2008, 11:12 - İp: 85.***.**4.223
eskidost
eskidost (üye)

ewet ama işte daha çok vahşi yaşam olsun diye demiştim tabi fikirler olsun belki ceviririz ibreyi...

Tarih: 30 Nisan 2008, 12:48 - İp: 85.***.**4.223
seyyah1981
seyyah1981 (üye)
Batman / Amatör

sitemize yeni bir isim üye olmuş.. eskidost.. hayırlı olsun.. hoş geldin aramıza eskidost.. bir ara bir üyemiz daha vardı eskidost diye kötü bir mazimiz vardı onunlar.. biraz sinirli.. ne dediğini bilmeyen.. ağzı bozuk.. iftiracı biriydi.. biran onu hatırladım.. neyse tekrardan aramıza hoş geldin..

Tarih: 30 Nisan 2008, 20:32 - İp: 85.***.**3.151
eskidost
eskidost (üye)

ağzı bozuk.. iftiracı biriydi.. biran onu hatırladım.. neyse tekrardan aramıza hoş geldin..

iftiracı derken o konuda haklıymışsın o konu için senden özür diliyorum ama gerisi için hiç bi şey ddemiyorum çünki bende inanmıştım işallah sende kabul eder normal davranmaya çalışırsın

Hoş bulduk... Saol...

Tarih: 30 Nisan 2008, 20:53 - İp: 78.***.**9.146
mekici
mekici (Objektif)
Konya / Doğa Fotoğrafçısı

en ucuz otobüsle suriye gezisi.hafta sonunda otobüsle gidiliyor.konyadan biz 16 mayısta gidiyoruz.200 dolar +15 ytl

Tarih: 30 Nisan 2008, 21:47 - İp: 88.***.**3.63
eskidost
eskidost (üye)

ewet mekici abi bi seyahat söledii ama çok erken tarih oldu benim için tabii yetişebilenler için

Tarih: 30 Nisan 2008, 21:50 - İp: 78.***.**9.146
fdemirhan
fdemirhan (üye)
İstanbul / Amatör

Memduh bey,
organizasyonun detayları varmı ?
Nerelere gidiliyor ?

Tarih: 30 Nisan 2008, 23:37 - İp: 85.***.**9.229
eraycanli
eraycanli (üye)
Ankara / Amatör

Suriye turu uygun gibi, internetten baktım da 150€ civarına 3 gün 3 gece turlar var.
mesela örnek bir tane:
KİŞİ BAŞI TUR ÜCRETİ: 145€ dur.

Ücrete Dahil Hizmetler:
Gidiş-Dönüş Klimalı Mercedes 403 Otobüsle Ulaşım
2 Gece 5* Otelde, İki Kişilik Odalarda Konaklama
Toplam 3 Sabah Kahvaltısı Ve 3 Akşam Yemeği
Vize ve Giriş-Çıkış İşlem Masrafları
Rehberlik Hizmetleri
Otobüs İçi İkramlar

Ücrete Dahil Olmayanlar:
Yurt dışı çıkış fonu (Ziraat Bankasına Yatırılacak 15YTL)
Zorunlu Seyahat Sigortası (15$)
Müze-Ören Yeri Giriş Ücretleri
Busra’da Fayton Gezisi.
Öğle Yemekleri ve Otel Ekstraları.
(İsteğe Göre Öğle Yemeği İlave Edilebilir)

NOT: Suriye Devleti pasaportunda İsrail vizesi bulunan kişilere vize vermediğinden, bu durumda olan kişilerin pasaportlarını değiştirerek tura katılmaları gerekmektedir. Turumuzun 1 gecesi yolda geçmektedir. Grupların istekleri doğrultusunda gezi programında değişiklikler yapılabilir. Ayrıca tur için yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde acentamız turu erteleme veya iptal hakkına sahiptir.

kaynak: www.suriyeturu.com

Tarih: 30 Nisan 2008, 23:49 - İp: 81.***.**7.8
mekici
mekici (Objektif)
Konya / Doğa Fotoğrafçısı

konyada arkadaşlar 15 kişi ayarlamışlar ben 16. olurmu dedim olur dediler.ayrıntı bilmiyorum.her haftasonu değişik tur şirketleri gidiyormuş.sadece grup olup tura başvurmak kalıyor size.saygılar

Tarih: 1 Mayıs 2008, 00:47 - İp: 88.***.**0.224
eskidost
eskidost (üye)

valla hemen organize edildi
ben bu kadar çabuk beklemiyordum ben bile pıstım kaldım...

TOPİKTE Bu şekil gezilerden haberi olanlar devamlı güncellerse sanırım o süre zarfında uygun olanlar en yakın tarihteki geziye katılabilir Hadi şimdi turlarla ilgili bilgisi olanlar topige devamlı yeni organizasyonlardan haberdar etsinn ....

Tarih: 1 Mayıs 2008, 09:44 - İp: 85.***.**4.223