Fotoğrafçılık Forumları
Yorumsuz
Yer:KOCAELİ-KANDIRA-CEBECİ
Cami:Cebeci Camii
Yorum yok..
Ek derslerden bu kadar bahsedince;ek ders eylemi vardı yakın tarihte,katılmışsınızdır umarım.
selamlar...
Ben yaşlı bir öğretmen olarak zamanında çok eylem yaptım. Artık yapmıyorum. Hiç bir sonucu olamayacak bir şeyi yapmanın anlamı yoktur.
Yok abi katılmadım..Hayatım boyunca benim çıkarıma devletin aleyhine hiç bir eyleme katılmadım..Sicilim çok temizdir inan..
Neden olmasın be hocam.
Kabullenmemek lazım yaşlansak da...
selamlar
aynısından devlet kapısına da koymak lazım,siyaseti dine alet etme diye... gerçi devlet kapısındaki kimse tükürdüğünü yalamaz ya bu saatten sonra..
guzelmiş bu ya,helal ossun imama
#gaijin' tarafından 19.02.2008 01:55:54 tarihinde düzenlendi.
aslında camiler eskiden dünya işlerinin tartışıldığı devlet meselelerinin görüşüldüğü yerlermiş namaz sırasında değil tabiki
ama şimdi israrla bizlere camide kahvehanede iş yerlerinde evlerimizde siyaset konuşmayın diyen hayli fazla böylece siyaset eskiden beri bu milletten geçinen kene kılıklı dinazorların elinde bir araç oluyor.
konuşun efenndim siyasetten korkmayın korkutmayın heryerde konuşulsun böylece yeni ufuklar doğmasına sebeb bile olabiliriz
'din' ve 'siyaset' dilimize arapçadan girmiştir.
ikisinin açılımının birbirlerine denk geldiğini öğrense bu milletin acaba hayatında ne değişir ?
kuranı türkçesinden seri bir şekilde okuyan her birey aslında bu kitabın tam anlamı ile eksiksiz siyaset kitabı olduğunu görür. lakin uluslararası ilişkilerden toplumsal konulara, aile yapısından özel hayata kadar ölçü vermediği alan kalmamıştır.
siyasetin konuşma , kuran oku. alakaya bak çay demle
kavramların içi boşaltılırsa işte böyle neyin ne olduğunu bilmeyen toplum oluşur.
Çok doğru Vallah Cami Avlusunda Siyaset Konuşmayın
ne konuşçaksanız içerde konuşun.
Birileri Bir zamanlar minareler kubbemiz Camiler..?.....
demişti anlayan anladı
hocam teessüf ederim hak aramak için yürüyenlerin
sicili bozukmu yani