Fotoğrafçılık Forumları
Yine Vahşet
vallahi yazık hemde çok yazık. her insanın refah ve huzur içinde yaşamaya hakkı vardır. bu insanların bu haklarını ellerinden alanlar bir gün cezalarını çekicektir umarım.
Çok acı.Ne biçim insanlık bu dedirtiyor.ALLAH'ın laneti o katillerin üzerinde olsun!
lanetlenmiş peygamber katili bir kavim biz ne kadar lanetlesek de az bunlar bir avuç menfaat için önlerine çıkacak herşeyi yok edebilecek karakterdeler
kan dökerek tamamen kan dökme üzerine kurulmuş bir terör devleti ancak kan dökerek yaşamını devam ettirebilir.
ama nereye kadar ?
İhanetin bedeli bu kadar ağır olmamalı. Bunu çocuklar çekmemeli.
igrenç ötesi anlamış degilim bizim devletinde avrupa birligi sevdasını aynı gazetede bu gün okudum avrupa ülkesi avusturyada babası kızını 24 yıl bodruma kitleyip sayısız kere tecavüz edip 7 tane çocuk yapmış bumu avrupai bakış insana insan gibi yaşama yasaları getiren ülkeler istemez istemez biz bize yeteriz dostta lazım degil düşmanda ....Biz bize yeteriz..
en ufak kıvılcımda birbirimiz yiyiyoruz nasıl bizbize yeteceğiz eskidost bilmiyorum
lanet olsun
ewet yanlız belki bazı tartışmalarda ahbap çavuş ilişkisi arkadaş yanı tavırlar sergilerken aslında konunun zeminini bilmeden yüzeysel sadece bildikleri kadarıyla objektif degilde taraf tutarak tartışmalara girmek daha da gerginleştirdigi için bi süre önce ondan sebep biraz tatsız olaylar oldu... artık kapandıgını umarak hepinize tekrar merhaba ...
benim bahsettiğim konu biraz geniş kapsamlı idi eskidost yanlış anlaşılma oldu sanırım. her dönem milletimiz arasına değişik nifak tohumları atılıp bizi birbirimize düşman gözü ile baktıran o kişiler yine bunların uşakları.
yoksa tekrar buradaysan gönlümüz herkese açıktır. sana da her zaman yer buluruz sıkma canını
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Nikon D750 Yi Dört Ay Sonra Yine Çağıracaklar !!!!
26 Haz. 2016, 21:48 mesut.
3144028 Haz. 2016, 13:42
mesut. -
-
Dslr-dslr Like Kafam Karıştı Yine !!!
19 Ağu. 2009, 14:17 manipula
9157225 Eyl. 2009, 21:55
perseus -