Fotoğrafçılık Forumları
Yeniden Öğrenci Olmak
Doğrusu çok güç oldu ama sonunda oldu..Mezuniyetimin üstündan tam 14 yıl geçtikten sonra ben yeniden öğrenci oldum..
Acaip bir duygu bu yahu..Sanki o yıllardaki gibi "örtmenim örtmenim" diye gezecekmişim gibi geliyor bana..
Evet arkadaşlar Açıköğretim Fakültesinin Fototğrafçılık ve Kameramanlık bölümüne dün itibari ile kayıt yaptırdım..Nasip olursa iki yıl sonra ikinici bir diplomam olacak..
Böyle bir belge için fırsat kollayanlar..20 KAsım cuma normal kayıtların sonu 25 kasım ise mazeretli kayıtların sonu..270 tl parası olan için açıköğretim bir adım ötede artık..Benden duyurması..
Staj için benim yanıma gelebilirsin hocam
Valla 3 ay stajı varmış..O zamnlar Durağandan ayrılmış olacağım..Belki de senin yanına tayin isterim..Ama önceliğim Edremit..
Alo alo bir iki Edremit..Sesimi duyan var mı?
hadi bakalım,hayırlısı olsun......yok takılmayacağım..canlısına saklıyorum..
LAZUT hocam, hayırlı olsun. daha önce bu arzunuzu okumuştum...
yalnız fotoğrafçılık da staj şartı yoktu sanki
ben de istedim ama hali hazırda ,açıkcı olduğumdan ,olmuyormuş....
Sefer Hocam Sivas'a gel isersen bizim birimde hem kameramanlık hem de fotoğrafçılık stajı yapabilirsin . resmi bir kurum olduğun için yaparız bir geçici görev 3 ay kafanı dinlersin
Edremit van'a bakar, ama o edremit değil lazut, Vanda da edremit var ,yaa..Oraya tayinin gitmesinde..
Valla desi haklı da olabilirsin..Çünkü çok araştırmadım.. Klavuzun bir yeride yazıyordu ama bizim bölüm için mi başka bölüm için mi bilmiyorum..O zaman göreceğiz inşallah
Şaban abi bilirsin az çok delilik vardır bizim kafada..Yaptığım yine o deliliklerden biri..Ben kendime çok görmüyorum
Lazhop ver bi adres bakam sizin şirkete..Önce beğenmem gerkiyor
Mustafa abi aman ha..Adamlarına söyle Egedeki Edremit istiyormuş de..Bi yanlışlık yapmasınlar ha..Bak güveniyorum senin dayılara..
Evet emmiler..Artık mezun oldum..Kocaeli Üniversitesindeki ukala bir profun sayesinde başladığım Fotoğrafçılık ve Kameramanlık bölümünü bitirdim..
O zamanlar beyeefendi bana "fotoğraf kursu açmak için onca fotoğrafçılık mezunu vatandaş boşta geziyor da bu iş sana mı düştü" diye meail atmıştı..
Ey profesör..Ahan da ben de Fotoğrafçılık mezunuyıum.:Artık izniniz olursa halk eğitim merkezleride fotoğrafçılık kursu açabilir miyim
vay anasını temuzun 2 si olmuş. zoba yakıyoz hala.
Emmi yannış topiktesin..Reklamlardayız..
İlgili olabilecek konular
-
14 Yılın Ardından Fotografhane Yeniden Yayında!
12 May. 2022, 11:23 miratcenk
087412 May. 2022, 11:23
miratcenk -
Lisedeyim Ve Fotoğrafçı Olmak İstiyorum.
07 Ağu. 2011, 15:48 teferrac
52144110 Nis. 2021, 17:26
clasic -
Öğrenciyimmm!! Panasonic Dmc-fz 200
18 Eki. 2017, 12:14 akortsuz
1349419 Eki. 2017, 11:29
akortsuz -
-
Öğrencilerin E-okul İçin Vesikalık Fotoğrafları
23 Eki. 2015, 21:13 canon_300d
3311729 Şub. 2016, 17:54
fototekinbodrm -