Fotoğrafçılık Forumları
Yeni Oyuncagim D90 İle Aranizdayim :)
Butun site sakinlerini saygi ile selamliyorum su andan itibaren sizlerle birlikte olmaktan ve ölumsuzlestirdigimiz, birdaha yasanmayacak olan o kareleri paylasmak adina cok mutluyum.
Saygilarimla... M. AKYUZ
pentaxcı dayanışması
yaman ustam demiyorki ben hep otomod kullanıyorum diye.
Otomod ne yav, hani şu iki tekerlekli garip araç var o mu? Yok kullanmadım, bilmem.
--------------------------------------------------------------------------------------------
o zaman kızgın küle basalım
Yakışıyor mu hiç bir halk kahramanına? Senin şefkatli olman lazım, hepimizi kucaklaman lazım, sen ne yaptın? On kaplan gücünde olmuşsun ama hani şefkat, anlayış, varsa yoksa orantısız güç. Bu sıcaklarda benim için de bir tas şefkat koy kapının önüne, o kadar kıymetimiz varsa tabi
--------------------------------------------------------------------------------------------
Haşlaması güzel olur benden söylemesi
Boşuna demiyoz Terminatör diye. Ama ben de severim haşlama Sen de etobursun ben gibi anlaşılan. Hemşom benim
-------------------------------------------------------------------------------------------
hepimiz te yamanız te yamana bulaşan karşısında beni bulur
Veee işte budur. "Son umud"unu kaybetmeyeceksin arkadaş, bak en zor anında nasıl da ortaya çıkıyor. Sana Laptop diyen de beni bulur karşısında
ben biliyorum yaman ustam yamanlık yapıyor Av modunda çekiyor
sitedeki sony oluşumuna karşı pentax güçbirliği haaa
lastpop, seni de kızgın küle basma gereği oluştu
sitedeki sony oluşumuna karşı pentax güçbirliği haaa
lastpop, seni de kızgın küle basma gereği oluştu
Oluşummuş, yesinler. Oluşun da gelin.
Bizde oluşmuşları var. Kahveden aman yani Pentax topiğinden arkadaşları çağırtma bana şimdi
Ne kadar eglenceli forummus arkadaslar... hehe
bu arada ben bi objektif almayi dusunuyorum ama tele mi alsam genis aci mi? karar veremiyorum,bu konuda pek fazla bilgimde yok isin gercegi, diyceksinizki ne fotografi cekiyorsan ona gore degisir ben herseyin fotografini cekiyorum ( obje, sehir, manzara,hayvan, börtu,böcek) kisacasi hersey iste degerli dusuncelerinizi esirgemeyin lutfen
Kulakları çınlayasıca "t-yaman" demiş ki ;
"Konuya netleyen makine, ortamdaki ışığı bilmemkaç noktadan ölçüp doğru pozlamaya göre diyafram ve/veya enstantaneyi ayarlayan makine, elin titriyorsa, fotoğrafa etkisini engelleyen makine, isteğe göre ASA yı otomatik olarak ayarlayan makine, sen git sadece deklanşöre bas, sonra neymiş fotoğrafı fotoğrafçı çekermişmiş, oldu görürsem söylerim .
Ha özlü söz mü lazım dı? Bak bu da, eskiden her kalıbı eğeyle yapan kalıpçıların lafı:
"Makineler çalışır, eller övünür" "
Benim de iki çift sözüm var ama sadece "t-yaman"a değil herkese...
Bu yazdıklarım benim düşüncelerimdir...
"panctom"un dediği gibi fotoğrafı fotoğrafçı çeker ama sadece tekniği bilmek yetmez.
Önce göz çekecek fotoğrafı...
Kompozisyon göz tarafından oluşturulduktan sonra işin teknik kısmı devreye girecek.
Fotoğrafa başlayalı iki yıl oldu ama daha gözlerim fotoğraf çekmeyi başaramadı.
Fotoğraf çekmenin "abc" kısmında sürünüyorum.
Bir dolu eksiğim var ve ben fotoğrafı iyice öğrenebilmek için
bu sene ÖSS sınavına girdim ve barajı aştım. Yarın, Akdeniz Üniversitesi
Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf bölümü için tercih yapacağım.
Ve yetenek sınavını kazanmak için dua ediyorum.
Kazanırsam herhalde üniversiteyi bitirene kadar 50 yaşında olurum.
Fotoğraf ve benim fotoğrafı öğrenme isteğim derya deniz...Git git bitmez...
#coffie' tarafından 26.07.2009 20:24:34 tarihinde düzenlendi.
Gülter Hanım ÖSS sınavına girmeniz ve güzel bir bölüm seçme konusundaki azminiz takdere şayan. diplomasını alamazsanız bile öğrenim hayatınız boyunca size fotoğrafçılığı öğretirler en azından. bizden bişey olacağı yoktu zorla 8 yılda mühendis yaptılar diplomayı verip gönderdiler ama mühendislik nereee ben nereee. alışmışız devlet memuru zihniyetine salla başı al maaşı
Mustafa Abi baktım pentaxçılar sonycilerden daha kalabalık en iyisi al bi k20d kurtul didimdi
bugün 12:30 itibari ile yeni oyuncağım pentax k20dye kavuşmuş bulunmaktayım. vatana millete hayırlı olsun
Hayırlı olsun Last Hocam
İlgili olabilecek konular
-
Sürücü Belgesi [ehliyet] Yenileme Harcı Nasıl Yatı
08 Kas. 2022, 13:58 prodersler
0116308 Kas. 2022, 13:58
prodersler -
Yeni Fotoğrafçıya Ağabey Tavsiyeleri
09 Oca. 2011, 09:02 paperman
21510403531 Tem. 2022, 10:28
aylaxx -
-
14 Yılın Ardından Fotografhane Yeniden Yayında!
12 May. 2022, 11:23 miratcenk
090112 May. 2022, 11:23
miratcenk -
Vakıfbank Sürücü Belgesi Yenileme Ücreti Yatırma Ehliyet Yen
02 Nis. 2022, 23:27 prodersler
0112302 Nis. 2022, 23:27
prodersler -
Ziraat Bankası Ehliyet Yenileme Harcı Nasıl Yatırı
02 Nis. 2022, 23:25 prodersler
0123702 Nis. 2022, 23:26
prodersler -
Yenidoğan Fon Paylaşacak Var mı Acaba ?