Fotoğrafçılık Forumları
Yaylı Yataktaki Küf Sorunu
alerci hastası olmam hasebiyle arkadaşımın kullanmadığı ve uzun süre küflü bir ortamda beklettiği istiklal ikiz yaylı yataklarını nasıl dezenfekte ve sterilizasyon haline getirebilirim ?
içersinde o kadar çok küf ve mayt canlıları var ki aynı odaya girdiğimde beynim zonkluyor. bunu bir tek ben anlayabiliyorum. çevremdeki insanlar hiç hissetmiyor bile.
ufak yastık yada katlanabilir yorganları içine koyup havasını çektikleri ambalajlar var onlar işe yarıyor ama yatak kadar büyüğünü görmedim.
istiklal bayisi arkadaşıma sordum çözümü yok çöpe at benden yenisini al dedi ama o arkadaştan çok bir tüccar gibi konuştu
çözüm ortağı olmak isteyen varmı ?
Eskiden yaylı yatak mı varmış? Ser döşşeği yere, yat işte
Delikanlı adam ekiz yatakta tek yatmaz saldıray kardeş.
Adam beleş yatak bulmuş da maytına kafayı takmış. Zincirlikuyuda falan fazla takılma mağara. hazır kazılmış boş mezar falan görürsün.
Çamaşır suyu ile iyice temizlemeyi dene. Ama iyi kalite çamaşır suyu ile.
öldükten sonra beni zaten gömmek zorundalar hiçte mezar için para harcayamam. isterseler gömmesinler
çamaşır suyu ile temizlicem de yani çamaşır sulu karışımı yatağa nasıl yediricem ? iki galon su istemezmi bu proce ?
ne o beleş su bulumadıysan kap gel güğümü helkeyi.
sende beni hepten beleşçi yaptın ha.
ben sadece internetimi beleşe getiriyorum. onuda kendim için değil. toplum için. halk için. kapitalist zihniyete posta koymak adına ezilmiş toplumların sesi olabilmek adına
havadan gelen sinyallere bile para vermemek adına
yaşasın adalet hak ve özgürlükler falan filan işte yaa nebilim ben
Benzinle yak..Sonra bir de tinerle..Ondan sonra bir şey kalmadığını göreceksin
maka bana kalırsa sen arkadaşını dinle
bak hastasında ne yaparsan yap hayvancıklardan ve organik maddelerden !!!
nasibini alacaksın
bence biz burda
'maka için baza procesi' üretelim bi sponsor bulup seni o organik ve minicik hayvanlardan ölmeden önce rahata kavuşturalım
sende daha çok uyu daha çok rüya gör
Ekiz,bazalı ve çift mevsimlikli yeni bişe al arkadaşım...
ne işin olur meski işlerle...
herşeyin ikinci elini anlarımda yatağın ikinci eli de ne oluyor da oluyor...
elin ile cebin arasına koyduğun mesafeyi kısalt derim de başka şey demem...
lafım ortaya yani
Bu bugüne kadar gördüğüm en ama en absürd başlık olmuş. Bu sebepten tebrik ederim.
Gelelim mevzua.
Efenim böyle alerji hastası ( Babamın tabiri ile enerji) hassas bünyeler bu tür kokuları daha bi hisseder. Hele hele kova burcu ise.
Neyse efenim küf kokusu benide tıkar nefes almamı engeller. Mİdem bulanır. Küf kokussu dokuların en derinine nüfuz eder. Bu sebeple neyle olursa olsun çıkarmak mümkün olmaz. İsterseniz yakın . Gene o melun koku kalır onda.
Ol sebepten en iyisi böyle bir yatağı almamaktır. At gitsin hemşerim.
İlgili olabilecek konular
-
Youtube [küfürlü] Yorumları Silme Engelleme
26 Tem. 2022, 11:30 prodersler
094626 Tem. 2022, 11:31
prodersler