Fotoğrafçılık Forumları
Yatak Odamizaa Kadar Girdiler
fotografcilik meslegini bitirmek uzereler herkezde kamerali fotograf ceken cep telefonlari dolu bunlar yetmezmis gibi herkez bir dijital makine almis fotografciyim diye ahkam kesiyo amatör yada profösyönel fark etmiyo meslege ve emege saygi lutfen bir fotografcinin ekmek kazandigi yerde kullanmayin bir isletmede bir mekanda kullanilmaz biz sizin mutfaginiza girip yemek pisiriyormuyuz
gaijin kimsenin makinelerini kırmasına gerek yok istedikleri gibide fotoğraf çekme özgürlükleri vardır unuttugun bir nokta var senin ve senin gibi düşünenlerin _?
fotografçılar o mekanlara kira ödüyorlar sırf orada fotoğraf çekmek için örnek veriyorum kadıköy nikah salonu beşiktaş nikah salonu maslak ordu evi git bakalım fotograf çekebiliyormusun çekemezsin çünkü makineleri ve kameraları topluyorlar edebiyata gerek yok acitasyon da yapmıyorum bir sıkıntı vardı paylaştım çözümüde basit kamera ve fotoğraf makineleri toplanıyor bizimde başımız ağırmıyor.şip şakçı konusuna gelince 1.BEN KARANLIK ODACIYIM KAMERAMANIM ŞİPŞAKÇIYIM VE GURURLUYUM SEN ŞİPŞAKÇILARI AŞALAMAYA ÇALIŞIYORSUN ELİNDE MAKİYLE FOTOĞRAF MERAKLISIYIM DİYE GEZİYORSUN ÖNCE MESLEĞE SAYGIN OLSUN ÖLE GEL FOTOĞRAF MERAKLISIYIM DEME SAYGI LÜTFEN SİVRİ DİLİNLEDE REKLAM YAPMA REKLAM YAPACAKSANDA TELEVİZYONA RADYOYA GİT YİNEDE YORUMLARINIZ İÇİN TEŞŞEKKÜRLER
NURETTİN BİLGİÇ
merhabalar.umarım yazdıklarını basından sonuna tekrar okumussundur..derdini bu şekilde anlatınca gercekten hak verilecekken sen gidip belkide sırf ilgi cekmek için
"fotografcilik meslegini bitirmek uzereler herkezde kamerali fotograf ceken cep telefonlari dolu bunlar yetmezmis gibi herkez bir dijital makine almis fotografciyim diye ahkam kesiyo amatör yada profösyönel fark etmiyo meslege ve emege saygi lutfen bir fotografcinin ekmek kazandigi yerde kullanmayin bir isletmede bir mekanda kullanilmaz biz sizin mutfaginiza girip yemek pisiriyormuyuz"
gibi birşey yazıyorsun..sen bana meslege saygın olsun derken senın ınsanlara ne kadar saygın oldugu tartısılır..daha dune kadar avatarının altında fotograf sanatcısı yazan sensin..sen olsan olsan profesyonel olabılırsın (kelime anlamı yaptıgı ısten para kazanan) ancak fotograf sanatcısı ınsanlarla kendini bir tutup avatarının altına sanatcıyım ben yazabılıyorsun..portfolyondan belli ne kadar sanatcı oldugun...sanatcı zanaatçi ayrımını bılmek gerekiyor..ayrıca suanda avatarın altına firma yazdıgın için tesekkur ederim..dogrusu budur..
"fotografçılar o mekanlara kira ödüyorlar sırf orada fotoğraf çekmek için örnek veriyorum kadıköy nikah salonu beşiktaş nikah salonu maslak ordu evi git bakalım fotograf çekebiliyormusun "
sen turkiyenın hangı kosesınde ordu evınde fotograf cekebilrisinki saydıkların arasına bırde ordu evi koymussun..
diger yerlere gelince sen mekanında yasak koydunmu kapıda makıne topluyormusun,hayır ..ama bu mekanlarda topluyorlar sıkıysa cekin diyorsun..madem oyle sende topla,sonucta ne oldu??kimse fotograf cekemedi..madem engellemenin bir yolu var engelle sende.neden burada makine sahıplerıne catıyorsun.zaten kendine yazmıssın
"çözümüde basit kamera ve fotoğraf makineleri toplanıyor bizimde başımız ağırmıyor"
madem oyle bu yakınmanın,nedeni ne???
adam dugunde kardeşinin amcasının fotografını cekip ben sanatcıyım diye ahkammı kesiyor??gundelik fotograf nezaman sanat olduki?analog makıneler varken cekilmiyormuydu fotograf cekiliyordu..
".BEN KARANLIK ODACIYIM KAMERAMANIM ŞİPŞAKÇIYIM VE GURURLUYUM SEN ŞİPŞAKÇILARI AŞALAMAYA ÇALIŞIYORSUN "
agzından cıkanı kulagın duysun..şipşakcıları asagılamıyorum,şipşakcı oldugun halde sanatcıyım iddiana karşıyım..ayrıca karanlık odada fotograf basman senı usta yada herne iddia ediyosan o yapmaz..
"ELİNDE MAKİYLE FOTOĞRAF MERAKLISIYIM DİYE GEZİYORSUN ÖNCE MESLEĞE SAYGIN OLSUN ÖLE GEL FOTOĞRAF MERAKLISIYIM DEME "
ne demek elinde makıne fotograf meraklısıyım diye geziyorsun. ya ne dıye gezecektim??? sanatcıyım diyemi??? ben ne oldugumu bılıyorum..meraklıyım ve amatorum..baska bır iddiamda olmadı..sen buradaki butun amator ve meraklıyım diyenleri aşagılamaktan cekinmiyorsun ustune bırde saygılı ol dıye bana catıyorsun??ya okudugu anlayamıyorsun ya derdini anlatamıyorsun..
"SİVRİ DİLİNLEDE REKLAM YAPMA REKLAM YAPACAKSANDA TELEVİZYONA RADYOYA GİT "
bu sitede beni tanıyan bilenler reklam peşinde oladıgımı iyi bilirler..ihtiyacım yok zaten reklam yapmaya..radyoya televizyona bence sen git,sans eseri biyerde reklamın cıkarsa belki kurtulursun içine dustugun durumdan..burada reklam yapan sensin..bir şikayetin varsa bunu adamakıllı cumlelerle dile getirirsin..arkadaslar bu bızım işimiz ne olacak,gun gectikce işler azalıyor dersin,mekana kira veriyoruz ama karsılamıyor dersin,ne gibi onlemler alınabılır dersin,bu konuyada studyoda salonlarda fırmalarda fotografcılık yapan meslektasların cevap yazar,varsa bırısının buldugu bir coum onu paylasırsınız yoksa cozum uretırsınız bırkac kafa bırararaya verip,ancak acıtasyon yapan sensin..eline makine alan ahkam kesiyo yatak odamıza gırdıler vs gibi cumleler kullanıyorsun..tepki cekecegini bildigin kelimelerle abı ac kaldım işimden ettiler beni tarzı yakınmalarla acıtasyon yapanda sensin..don bir yazdıklarını oku...hem bir soru soruyorsun bır tartısma acıyorsun hemde ya aslında cozumu var boyle yapınca oluyor diyorsun..bu ne demek arkadasım???ben sırf konu acmak için konu
İlgili olabilecek konular
-
Youtubeden Para Kazanma Gerçek Rakamlarla Ne Kadar
26 Eki. 2022, 16:03 prodersler
076926 Eki. 2022, 16:04
prodersler -
Bu Fotoğraf Makinası Ne Kadar Eder
07 Nis. 2022, 17:55 alper3866
0485407 Nis. 2022, 17:55
alper3866 -
İstanbul Biyometrik Fotoğraf Ne Kadar Arkadaşlar Odanın Verd
06 Nis. 2022, 17:53 mertcolor