Fotoğrafçılık Forumları
Vesikalık Kesmek İcin Hangi Makas
makas almayı dusunuyorum veikalık fotografları kesmek icin. ne tavsiye edersiniz
Bufalo pentaks makası sarıya çalıyor.Yakında fuji makasını inceleyeceğim. Sorularınız varsa şimdiden yazdırın.
kontrast sende "webcam ilk izlenimlerim" topiğine özlem duyguları görüyorum. suyunun suyunu çıkararak olmaz, daha orjinal bişey bulmadıktan sonra beğenmeyiz bu konuları.
webcam konusu bir ekip işiydi. Senin gibi sulu adamlarla zaten oyle bir topic oluşamaz Niye pazarbey bisey alacagı zaman ses cıkarmıyosunuzda biz alacagımız zaman yankılanıyor otalık
aha da budur. Alman solingen markalı fotograf makası.
annemin börek kesme makası vardı onla da olur
bide arabayla makas atmak vardır..
yada küçükkene top oynarken rakip ofans oyuncusunu defans fitbolcuları olarak makasa alırdık.. yazık olurdu..
utandım şimdi kendi kendimden.. bi topik açayım.. ficdan azabımı azaltıcı topik..
rakomet
en son resmini koydugun solingen'i kesinlikle tavsiye ederim.5 yildir kullaniyorum ve tek gecerim.resimde kayip gidiyor resmen.
bu arada burkay08 abimizin bahsettigi eski usüldede kücükken calisirdim pedere yardim ederken.1/4 zarf olayinida birakali cok olmadi bizde dede meslegi,görmedigimiz sey kalmadi fotografcilikta.canimiz cikardi eskiden banyoydu rötustu derken.ama simdi maalesef photoshop ögrenen fotografci olup cikiyor.birde üstüne 56 vesikalik 5 ytl gibi sacmaliklar...kendi emeklerine saygisizlik ediyorlar herseyden önce.yazik ki ne yazik...ama ben sunu bildim ve hepte öyle oldu,rekabet kaliteyle oluyor bizim meslekte,fiyatla degil...
eskiden fotoğraflarda banyo vardı dedinde çağrışım yaptı..
banyo ediliyordu fotoğraflar değil mi?
bi nevi gusül abdesti..
şimdiki fotolarda ne abdest var ne gusül..
Dijital fotoğrafçılık biraz münafık bir olgumu acaba?
Rokomet akşam akşam güldürdün beni
O zigzaglı makaslara sanırım sürfüle makası deniyordu şimdi olsa olsa bit pazarındaki eskicilerde bulunur sanırım. Hafta sonu kaleye ve itfaiye meydanına gideceğim gitmişken bakayım belki bulurum bir tane
Ben teneke kesme makası öneriyorum benim evde var bir tane hiçbir şeye itiraz etmiyor ağızına aldığını itirazsız kesiyor.
İlgili olabilecek konular
-
Vesikalık Biyometrik Action İsteyen
14 Kas. 2018, 12:49 cuteftp
4724027 Eki. 2022, 14:39
muratcell -
Biometrik Ve Vesikalık İçin Photoshop Filtre
25 Eki. 2022, 11:56 dyingsoul
0250225 Eki. 2022, 11:56
dyingsoul -
-
Photosp Biometrik Ve Vesikalık Action