Fotoğrafçılık Forumları
Ve İnsan.
Bu bana bir ömür yeter. Fotografımı seslendiren Oguz Haksever..
5. sıradaki..
http://www.ntvmsnbc.com/modules/gallery/VeInsan20070924/default.asp
#kontrast' tarafından 25.09.2007 19:00:27 tarihinde düzenlendi.
ROKOMET'E ....
roko bak bu yazacaklarıma gülme
2 dakika önce müşterim aradı, fabrikaya grafiker aldılar geçen hafta,
iyi çocuk, grafik bölümü mezunu, kalifiye, tecrübeli biz beğendik aldık artık kendi grafik işlerimizi kendimiz yapacağız dediler, eyvallah dedik.
3 formalık fiyat listesini freehand mx formatında verdim her sayfada firma logosu fh çizim olarak var, neyse uzatmayayım az önce arayıp logomuzun vektörelini bize vermemişsiniz alabilirmiyiz diyorlar.
Allah başındaki insan kaynakları müdürünün muradını versin emi... daha ne diyeyim...
#atakan' tarafından 12.08.2008 16:52:40 tarihinde düzenlendi.
harmancı hocam sen alınmasaydın üstüne
atakan usta; ben mesela ne basenlerim büyüdü ne dengeö bozuldu..herkeslede iyi geçiniyorum hem,sever sayarlar
hem müdürde işçi değilmi sonuçta.maaşla çalışıyoruz bizde ama...
Olur MU?
5 yıllık müdürlük kariyerimi ezdirtmem
yok hocam işçi falan siz beyaz yakalısınız
en temizi bizimki, ben icabında capri de giyip geliyorum
birgün mavi yakalı, bir gün beyaz bir gün bisiklet yakalı giyebiliyorum...
olur MU...
iyiydi harmancı hocam... kutlarım...
bir arkadaşım matbaaya iş başvurusunda bulundu, kalıpçı olarak işe aldılar neyse ertesi gün öğlen yemeğinde yemekhanede başka bir arkadaşının yanına oturma teşebbüsünde bulunuyor tepki şöyle burası beyaz yakalılara ait sen mavi yakalısın oturamazsın, bizim eleman hemen yaka kartını çıkartıp mutlu kalın deyip basıp geri gelmişti...
yani bu beyazlığı sindiremeyenlerde var MU dur acaba diyorum...
atakan hocam bende de bi kapri bi tişört şimdi üstümde..yemişim beyaz yakasını
çako nereye kayboldu..
çakoooo
çakooo
mu ya sen aldığın parayı hak etmiyorsun, yada sana iş verenler müdürlüğün ne olduğunu bilmiyorlar..
bir işletmede yada kurumda müdür, altındaki personele dünyayı dar etmesi için görevlendirilir. İyi geçinmemesi ve orada çalışanların patrondan ziyade müdürden nefret etmeleri için maaş alırlar.. gerisi yalandır. yani amiyane tabirle müdür, patronun, personeli hizaya getirme konusundaki maşasıdır.
sonra..
atocum piyasada grafiker çok..
hatta çoğu yerde öyle gençlere rastlıyorumki. valla beni cebinden çıkarırlar.. ciddi söylüyorum.. ama grafikerlik demek işi bilmek demek değil işte...
grafikerlik demek sorun çözücülük değil..
grafikerlik demek iş bitiricilik değil..
dün birini işe alacaktım.. 6 yıllık grafikerim dedi. maaşta falan anlaştık.. bi web sitesinden 4 tane eps formatındaki logoyu freehande alıp spot renge çevir dedim.. 4 saat sonra freehand bu logoları açmıyormuş corelde yapıvermiş.. saolsun eline sağlık dedim. zamanla öğrenirsin dedim.. bunun kuralı budur diye bana öğretmeye çalışınca hayırlı işler diledim.. maaşımı sordum cevap vermedi.. uzun lafın kısası ben hala birini arıyorum.
kaprili müdür plajmı havuzmu orası hocam
müdür kapriliyse, eleman mazallah kesin nü'dür...
yok abi kesinlikle olmaz öyle şey bizde..herkes bir yer yemeği..sen şucusun bucusun yok..reklam şirketi burası..yeri geliyo bende oturup tasarımlarla uğraşıyorum akşama kadar kendi işimi bırakıp..adam seçene yazık...
İlgili olabilecek konular
-
Universal Şarj Aletleri İle Bataryalar Şarj Edilebilir Mi?
17 Eki. 2024, 23:54 bilgeakcay
255810 Ara. 2024, 18:56
bilgeakcay -
Arabalar Hangi Ülkede Ve Hangi Şehirde Üretiliyor
01 Ara. 2024, 02:23 prodersler
08901 Ara. 2024, 02:24
prodersler -
Ülkelere Göre Araba Markaları Ve Logoları
22 Kas. 2024, 15:47 prodersler
010622 Kas. 2024, 15:47
prodersler -
-