dedemkorkut
dedemkorkut (üye)
İstanbul / Amatör

Tekel İşçileri

arkadaşlar devletin içine çöreklenmiş gruplar var.geçen bir arkadaşım anlattı. samsunda ismini vermediği bir devlet kuruluşunda çalışan bacanağı emekli olmuş . kuruluştan içeri girdim dedi herşey paslanmış,bütün makineler çalışmamaktan paslanmış.fakat onun gbi bir çok arkadaşı iş çalışmayıp devletten bir ay çift bir ay tek maaş alıyormuş.adam böyle 3 tane daire almış.bunun faturası millete çıkıyor.deniz baykal bir gün cem evinde bir gün ise tekel işçilerinin yanında,tamam haklı olanın yanında olalımda çalışmadan milletin sırtından geçinenlerede arka çıkmayalım.onlar çift maaş alıcak diye yükünü niye millet çeksin.

Tarih: 27 Aralık 2009, 23:31 - İp: 88.***.**3.225
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

zarar ediyorsa özelleştir kara geçer.
et balık kurumu, sek, sümerbank, etibank, seka nerde bana bir göstersen.
ne kadar kar ettiğini de bir söylesen.

Hepsi özelleşti hepsine yakını kapandı. Ne oldu özelleşince devletin sırtındaki yük kalktı da senin cebine daha çok para mı girer oldu. Yoksa olan işinden olana üreticiye köylüye mi oldu.

herkes ekonomi doktorası yapmış maşallah. nazar değmesin memleketimin profesör gençlerine.

Tarih: 28 Aralık 2009, 23:42 - İp: 85.***.**6.100
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

koministyus kaç tane köle çalıştırıyon yananda.

Tarih: 28 Aralık 2009, 23:49 - İp: 88.***.**7.43
okyanus.
okyanus. (üye)

emmibey köle mukabili yok bizde.
herkes gücü yettiği kadar çalışır ihtiyacı kadar para alır kasadan.
keza kasada birşey bulabilirse.

Tarih: 28 Aralık 2009, 23:56 - İp: 85.***.**6.100
dedemkorkut
dedemkorkut (üye)
İstanbul / Amatör

biz sek süt kullanıyoruz.güzel tavsiye ederim.kominzm aslında yandaşları kayırma rejimidir.kendine pasta halka kuru ekmek.halkı köle yapma rejimidir.

Tarih: 28 Aralık 2009, 23:58 - İp: 88.***.**8.53
okyanus.
okyanus. (üye)

ironman herşeyi de ezberden konuşma allahını seversen.

Tarih: 29 Aralık 2009, 00:01 - İp: 85.***.**6.100
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

sevdim bu işi. kasalar aynı mukabili. gerçi bugün iyi para kazandım kredi kartı ödeyebilme mukabili. yoksa eksi olcekti kasa.
ironman katılmaktayım sana.

Tarih: 29 Aralık 2009, 00:03 - İp: 88.***.**7.43
okyanus.
okyanus. (üye)

ironman kıyak adam bende katılıyorum çoğu yazdığına.
ama bazen yazdıkları erör hatası veriyor.

Tarih: 29 Aralık 2009, 00:04 - İp: 85.***.**6.100
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

ironmana katılıyorum.

Tarih: 29 Aralık 2009, 00:44 - İp: 88.***.**7.43
birolbozkurt
birolbozkurt (üye)
İstanbul / Meraklı

tatarbey, sizde bize göre yandaşsınız bunu unutmayın!!! Bu gün devlet dairelerinde gerçek bir etüd yapılsa, ben inanıyorum ki çalışanların %60 ı boşa çıkacaktır. Bir tekelin kapanmasıyla olay bu kadar neden büyüyor? Kaldı ki, kimse mağdur edilmeden herkese iş imkanı sunulmasına rağmen!! Eğer böyle bir durumda bu kadar protesto ediliyorsa bunda art niyetten başka birşey yoktur. Bu art niyette şudur; "Ben orada yatarak maaş alıyordum, şimdi gidip çalışcam. Bu zor gelir biraz yaaa. Ben en iyisi yollara çıkayım, iki bağırayım, ikide cam kırayım, belki tekel açılır. Açılmasada napalım gider biraz çalışırız" demekten başka hiçbirşey değildir.

Tarih: 29 Aralık 2009, 08:14 - İp: 213.***.**6.113
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Yiğit ölür namı kalır demişler..

Dumanlı hava sahasının bol olduğu günler geride kaldı gayri.

Tarih: 29 Aralık 2009, 08:57 - İp: 88.***.**9.139