Fotoğrafçılık Forumları
Suç Duyurusu.
Bugün bir avukat arkadaşla biraz konuştum
Yarın sabah ilk işim
12 Eylülcüler hakkında
suç duyurusunda bulunacağım.
(Bana bu olanağı verdiği için AKP'ye teşekkür ediyorum)
emmi kusiciim şimdi.
Ee dedik size kuscan diye..
dedin emmi.
Dediysem olur o .. , yimeyin o kadar şiyi..
Akşyamı iple çekiyom emmi. Gidip çekirdek yicem.
Ahmet Bey,
12 eylülcüler hakkında suç duyurusunda bulunmuşsunuz.
Vatana millete hayırlı olsun. Ne deyelim?!...
AKP hukukçuları hesap sormanın hukuken mümkün olmayacağını bilmiyorlar mıydı? Bal gibi biliyorlardı.
Bildikleri halde AKP referandumda devamlı olarak bu konuyu işledi. Bence sizleri fena gaza getirdi.
Hukuk otoriteleri 12 eylülcülerden hesap sormanın hukuken mümkün olmayacağını söylüyorlar. Ne dersiniz?
Neden mi nümkün değil?
Bakın şöyle;
1 - Zaman aşımı…
12 eylül 2010 itibariyle 30 yıl dolmuştur. Ve zaman aşımı işlemiştir. Geçmiş ola…
2 - Kanunlar makable şamil değildir. Hukuk fakulteleri birinci sınıflarında Temel hukuk kuralı olarak öğretilen en önemli kural budur. Yani Türkçesi Kanunlar geriye işlemez. İleriye işler demektir.
3 – Anayasanın geçici 15. maddesi konsey üyelerine getirilen bir nevi af niteliğinde bir hükümdür. Üyeler bu hükümden faydalanmışlardır. Bu madde kaldırılsa bile hukuken yapacak bir şey yoktur.
Ayrıca;
12 eylül 27 mayıs gibi genç subayların ihtilali değil, genel kurmay başkanından, rütbesiz erine kadar emir komuta zinciri altında yapılan bir harekettir. Bu nedenle sadece konsey üyeleri için değil, TSK nın o günkü bütün subay ve erleri olmak üzere yaklaşık 750 bin kişi için ayrı ayrı suç duyurusunda bulunmanız gerekmez mi?
Bu da yetmez;
1982 anayasası yani sizin deyiminizle darbe anayasası o gün Türk milletinin % 92 lik bir kısmının “Eve”t oyu ile kabul edilmedi mi?
Bu evet oylarında Recep beyin oyu da yok mu? Diğer AKP lilerin oyları yok mu?
Bu evet oyları içinde sizin de oyunuz yok mu? Var veya yok demeden önce elinizi vicdanınıza koyun derim…
O zaman bir Recep bey, tüm AKP liler ve bir de kendiniz için ayrıca suç duyurusunda bulunmalısınız ki hak yerini bulsun…
Beni mi sordunuz?
Ben bugün nasıl “hayır” oyu vermişsem, o gün de oyum aynıydı. Benim vicdanım rahattır…
Anlaşılan siz illâki darbecilere hesap sormak istiyorsunuz…
Peki o zaman size bir önerim var…
28 şubat generalleri halen sağ ve zaman aşımı yok.
27 nisan e- muhtırasını tek başına yazan ve veren paşamız halen sağ ve aslanlar gibi sağlam ve zaman aşımı yok.
Öyleyse ne duruyorsunuz?
Elinizi tutan mı var? Sizi engelleyen mi var? Bunlar için suç duyurusunda bulunmayı neden akıl edemiyorsunuz?
Ama şunu unu unutmayın. Bunlar için girişimde bulunursanız AKP arkanızda yok. Haberiniz olsun…
Siz esas bugünlerde suç duyuruları yerine AKP yi düşünseniz bence çok daha iyi olacak.
İran’dan gelen 25 milyon dolar referandum yardımının yavaş yavaş kokusu çıkmaya başladı.
Kemal Kılıçdaroğlu bu harcamanın kaynağı nerden geliyor? diye soruyordu ya?!... Kaynak belli olmaya başladı.
İddiayı ortaya atan gazete Daily Telegraph, 1855 de yayım hayatına başlamış, İngiltere’nin en ciddi yayın organı. Günlük net 600 bin dolayında trajı var. Bizdeki gibi iftira at, tutturamazsan izi kalır türünden haberler onda kesinlikle yer almaz. Yani doğru olmayan asparagas haber yayımlanmaz. Adamlar zaten bu haberin arkasında dimdik duruyorlar.
Hüseyin Çelik istediği kadar gazeteyi mahkemeye vereceğiz desin. Haberin doğruluğu kanıtlanırsa AKP yi bu defa kapatılmaktan kimse kurtaramaz.
Benden söylemesi…
yav gine yarım kilo çekirdek yidim. dare olsamapsanede çekirdek verirlermi. yoğsam vermeyip işkencemi ederler. dava açarım valla.
Mapsanede de yidirirler adama emme,kalın baarsağın içün bişi yapamazlar netekim sana ,emmi..
yapmazlar inşallah emmi.
Bizim bir eskiden akraba var idi, senin gibi o ayle de (çocukları yoktu hiç) bol bol çikirdek yerdi oturup..Sonra ne olduysa barsaklar gitti emmi..
Yıllarca yaşadılar emme ihtiyarlıktan vefat etmişler idi netekim..Adam kadından on sene evvel gitti ama, çikirdekten de olabilir..
İlgili olabilecek konular
-
Nikon En-el-15 Pil (d7000) Duyurusu
03 May. 2012, 09:01 paperman
1341704 May. 2012, 15:43
buzlucam -