Fotoğrafçılık Forumları
Soy Ağacı
2007 yılı 1 ay itibariyle faaliyete geçen site merak edenler için kimlik numaranızdan yola çıkarak, kütüğünüze sizden önce ve sonra kayıtlı olan kişileri bulmanıza yardımcı olacaktır.
Yazılanlara göre ulaşacağınız bilgiler, Nüfus İdaresinde ki güncel kayıtlar olup, sizlere soyağacınızı tanıma fırsatı veriyor. Soyadı kanundan sonra yaşayan tüm bireylere T.C. Kimlik numarası verilmiş olduğundan, soyağacınıza da bu tarihte yaşayan geçmişineze kadar ulaşabileceksiniz. (Diye belirtilmiş.. yanlız ben kendi soyadım haricinde bir iki soyadına daha rastlayınca allak bullak oldum
Kendi soy ağacınıza erişebilmek için T.C. Kimlik numaranızı girerek aile fertlerinize ulaşabilirsiniz.
bu verilere göre ailemle ilgili ilk kayıt 1869 yılına ait
ama şahış dedemin dedesimi yoksa onunda dedesimi kimdir necidir çözemedim
#mstclk' tarafından 11.02.2007 01:35:13 tarihinde düzenlendi.
site nerde ama.
böyle bir program vardı ama bi arkadası mbana yollamıstı ama çalışmıyodu.. herkesi p.ç gibi gösteriyodu program resmen..
sevgili pazarbey linki yeniden vermiştim ama geçerli bir sebep yuzunden kaldırdım
bisquit sende haklısın bende başta bu kim dedim ama babamın babaannesi çıktı
#mstclk' tarafından 10.02.2007 20:28:08 tarihinde düzenlendi.
siteye üye olmadan sorgulama yapılmıyor ve üyelik için de tc kimlik nosunu siteye vermek zorunlu. Ben biraz kıllandım, sitenin resmi bir hüviyeti de yok gibi görünüyor. Resmi bir site olmadığına göre sorgulamayı nerden, hangi veri tabanından yapıyor, nüfus ve vatandaşlık işlerinden yapıyorsa biz direk nvi.gov.tr den neden sorgulama yapamıyoruz ?
okyanus kıllanmakta haklısın ben sadece paylaşım olsun diye sundum ama kadar sorgulamadım aslında pekte kıllanmadım..
sen bunu belirtince olmaz olmaz ya hani olurda bir şey çıkar diye zan altında kalmak istemem bu yüzden linki kaldırıyorum.. açılan topic adına siteye özür
mstclk senin hakkında herhangi bir şekilde süphe yaratmak için söylemedim kusura bakma.Kafama takıldı da o yüzden belki bilip açıklama yapan olur diye buraya aktarma gereği duydum.
okyanus iyi ki şüphe duymuşsun sen beni boşver önemli olan paylaşım ve beraberinde getirebiliyorsa bilgi edinmek.. senin haklı olduğun kısım bir anlık bir merak(ımız) yüzünden ileride belkide hiç akla gelmeyen bir hatamızı şimdiden telafi etmiş de olabilir. olaya birde bu açıdan bakınca aslında soyağacımı babamdan 1 kuşak sonrasına kadar bilmem yeterli diye düşünüyorum biraz daha irdelemeye kalkınca insan acaba mı? diyor başta bende önemsemedim açıkcası sonra durup düşündüm en nihayetinde burası türkiye uyardığın için tşk.şüphelendiğin için tebrik ediyorum..
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Excel Hücre Birleştirme, Tek Hücrede Ad Soyad Birleştirme
30 Eyl. 2020, 20:26 prodersler
0168230 Eyl. 2020, 20:27
prodersler -
-
En İyi Yalani Kim Soyleyecek
10 Şub. 2012, 15:52 mzkaragoz
12360905 Kas. 2018, 17:22
fanatikfotocu -