Fotoğrafçılık Forumları
Sitenin Daltonları
Her taşın altından çıkıp,sitenin haylazları daltonlar işte aşağıda.
pazarbey sen dönde kendi kütahya dagından kork..
Mersin abi neden kaşlarım kalem gibi değil mi? Ben oyle metroseksuel filan değilim. Doğustan yani..
Kontras kalim ince kalmaz mı sence. Markör hemde en kalınından.
Markör gibi kaş.
Yaşasın Türkçeye yeni bir tabir kattım.
elbette beni ifade edecek sıfatlar henuz TDK da yer almıyor. Girişimini saygıyla karşılıyorum. Ama senin sıfatını belirtecek o kadar çok mevcut sozcuk varki Türkçemizde.Hangi birini kullansam acaba..
Bunu bir tehdit olarakmı değerlendirsem acaba.Yoksa iltifat mı. Genede cesaret edipte örnek ver diyemiyorum.
Seni kelimeler ifade etmekte zorlanıyor kontras.
Bir zamanlar bir reklam vardı:
"Yok aslında biribirimizden farkımız; ama biz Osmanlı Bankasıyız" diye.
Osmanlı Torunu olarak fuara giden kimdi?
ben almancadaki ifadeleri biliyom ama kontrast, seni almanca kelimeler iyi tarif eder. TDK ya daha girmedi o kelimeler. hangi kelimeler mi, hani alman filmlerinde çok sık kullanılan kelimeler. sen anladın onu, nede olsa daltonların en zekisi ünvanını yakıştırmışlar sana.
Ben de çok avarelmişim canım..Oysa gordinin tüylerini yolup yastık yapacak kadar zekiyydim ama neyse bir defalığına olsun..
kontarast sana yakıştıramadım bu kaar zekiliği ama hadi o da olsun..
hocha almancadaki kelimleri benim bilmem bisey ifade etmezki. NE de olsa sllasamda siz herseye razı geleceksiniz. EVet sitenin en zekisi benim. Lazut bosuna ugrasma artık. 2 kere 2 nasıl 5 ediyorsa benim zekamda o kadar nettir.
Pazarbey korkma hepsi sevimli şeyler.
[>:D
2 kere 2 nin 5 ettiği inancına saygı