Fotoğrafçılık Forumları
Sigarayı Bıraktım !!!
Bugün 6. gün ve ben sigara içmiyorum artık.
İnşallah bir daha içmeyeceğim de...
"Kendi özel sorunun için niçin topic açtın, topic kirlenmesi yapıyorsun" diye düşünülür diye önce açmak istemedim. Ancak şu sebeplerden dolayı açmaya karar verdim.
1. Sigarayı bırakmayı düşünenlere en azından canlı örnek olarak destek olmak,
2. Sigaranın zararlarının hatırlanmasını sağlamak.
3. Sigarayı bırakmanın artık hiçte zor olmadığını göstermek,
4. Sigarayı bırakmanın yararlarını gösterebilmek,
5. Sigaralı ve sigarasız hayatı karşılaştırmak,
6. En önemli sebeplerimden birisi de, Sigara bırakmayı gündemde tutabilmek,
7. Ve sigarayı yendiğim için kendimle övünebilmek
sevgili çok bilen arkadaşım gaijin bizi yanlış bildiğimiz konularda aydınlatman güzel sayende küçüklüğümden beri düştüğüm bi yanılgıdan kurtuldum: zıkkımın sigara olmadığını öğrendim...hani zıkkım iç zıkkım ye denirya bunun zıkkımın zehirli oluşundan söylendiğini sanıyodum meğer mecaz anlamda kullanılmazmış:D sağol ya
sevgili nedense fazla alıngan ayse arkadasım:
şakadanda anlamıyorsun hadi tamamda benim zıkkımın anlamını bilmeyecek kadar salakk oldugum fikrine kapılmana ne neden oldu onu anlayamadım zıkkım zehir demektir,bunu bilmeyen varmı?? yok..hochada biliyo sende bende...
bukadar takılma bazı konulara..burada herkes mutemadıyen zekası oranında iğneli ve kinayeli konusur..seviyoruz ne yapalım (zıkkım agacı fotografıda papayadır ) iyi aksamlar
#gaijin' tarafından 28.01.2007 22:38:48 tarihinde düzenlendi.
sevgili nedense fazla alıngan gaijin arkadasım:
şakadanda anlamıyorsun hadi tamamda benim zıkkımın anlamını bilmeyecek kadar salakk oldugum fikrine kapılmana ne neden oldu onu anlayamadım zıkkım zehir demektir,bunu bilmeyen varmı?? yok..hochada biliyo sende bende...
bukadar takılma bazı konulara..burada herkes mutemadıyen zekası oranında iğneli ve kinayeli konusur..seviyoruz ne yapalım
sevgili "alıntının kralını yaparım kimse karısamaz" ayse arkadasım
Wayyy, gaijin? yine döktürmüşsün marifetini.
Ayseilhanın yazdığını ondan önce ne güzelde yazmışsın bee. Peh peh peh! Süpersin ya. Bigün kendi tuzağına düşceksin ya hayırlısı...
Bu arada ayseilhan zıkkım diye kime söyledi hala anlamış değilim.
sigaraya,mimikleri tam okunmuyodu baskasınada olabilir..şaka ayse şaka kızma
#gaijin' tarafından 29.01.2007 00:31:45 tarihinde düzenlendi.
sigaraya zıkkım demiştim, pişmanım o kelimeyi hiç kullanmamalıydım
yalnız hocha arkadasım senin olayı biraz "dere gormeden paca sıvama" olayına benzettim ben. 7 gun tamam iyi guzelde 1 yıl icmeyip tekrar sigaraya baslayan bir yıgın adam tanıyorum. acık konusmak gerekirse ben sigarayı bırakabilecegimi dusunmuyorum. Ha belki irade diye bikac kisi atlayacak olabilir ama zevk meselesi diyerek gecistirmek en guzeli. umarım bırakırsın demekten baska bi sey dusmuyo sanırım bize
İlgili olabilecek konular
-
Hem Amerika'yı Hem Sigarayı Keşfett
13 Oca. 2009, 20:59 anka_61
12249616 Oca. 2009, 02:35
berk_6161 -