Fotoğrafçılık Forumları
Sevgiliye Alınabilecek Hediye ?
Sevgililer günü yaklaştıkça insanlar ne hediye alabilirim derdine düşünüyor.
*Bir erkek olarak Size Verilecek nasıl bir hediye hoşunuza gider.
*Bir bayan olarak Size verilecek nasıl bir hediye hoşunuza gider.
En güzel hediye senin ona olan aşkın demeyin lütfen . İnsan o güne özel bişey bekliyor. Tamam hediye önemli değil ama bi süpriz olabilir mesela (ama ne? )
Düşüncelerini Paylaşan herkese tşkler .
açık sölüyorum kız arkadaşım bana 70-300 bir lens alsa çok mutlu olurum
düşüncelere bakarmısınız ya umarım erkek arkadaşım sizler gibi düşünmüyordur yada evlenmeden bu şekilde düşündüğünü belli ederde bende zararın neresinden dönersem kardır derim. laf olsun diye bişeyler yazmaya çalışmazsanız sevinirim. ben hiçbi kızın sevgili döneminde erkek arkadaşına tornavida , araba lastiğ , levye,pense alacagını hiçhiçhiçhiç düşünmüyorum ve böyle bişeyede inanmıyorum.
yada gerçekten öleyse bence üzülmelisiniz ....
düşünceleriniz için tşkler yinede saygı duyuyorum....
hmm. bakalım saatli maarif takvimi ne demiş?:
Eray sabah sabah güldürdün beni
Okaynus saç sakal işe yaramıyor. Benim saçlar omuz hizamı geçeli yıl oluyor sakallar top sakaldı ama bıyıkla sakalı ayırdım bu aralar, bıyıklarında uçlarını uzattım Salvador Dali gibi yukarı yukarı burmaktayım ama tık yok hala kız mız yok ortalıkta.
Rokomet adliyeden aklı selim bir hatun çıkmaz çıkanda olsa olsa dııııııııııııııt çıkar.
hata sen gül bahçesi hikayesini biliyomusun...
Uzun bi hikaye..
adam gül bahçesine giriyo. o değil bu daha güzel öbürü daha kırmızı, beriki daha canlı derken bahçenin sonuna geliyo.. en son gül soluk, cansız, dikenli, çeçeron, fakir, bakımsız, pasaklı, beceriksiz, hatta yemekteyiz programına katılsa sıfır puan çekecek bi k... e şey gül gül.. geri dönüyo bakıyo bütün gülleri ezmiş öldürmüş.. kala kala o güle kalıyo..
bu hikayeden çıkaracağımız ders sevgililer gününde manitaya gül almayalım.. bi bahçeden araklayalım.. gerçi gül dalında güzel manitayı o bahçeye götürelim...
son olarak..
tüm bayanlar çiçektir.. sevgiyle sulanmalı... (profiterol.. nası son mesaj uyar mı?)
Çanta, ayakkabı tabi ki
rokicik uyar uyar çok duygulandım
sercan sen işi biliyorsun ama o sevgililer gününde olmaz:D
son iki gün içinde bir sevgili bulursam 14 şubat öğlen vakti yarım ekmek tavuk döner birde ayran paket yaptıracam hediye olarak. iki günlük sevgilinin kıdemi ona yetiyor en fazla.
ilan verdim ben gazeteye de dönüş yok, arayanlar da overlokçu ya da remayözcü var, olmaz mı diyolar.
İlgili olabilecek konular
-
Erkek Arkadaşımın Cool Babasına Ne Hediye Almalıy
17 Eki. 2017, 09:59 yemezlercici
0169317 Eki. 2017, 10:00
yemezlercici -
En Güzel Hediyeyi Seçmek Özen İster
25 May. 2017, 12:30 papriko
2231901 Haz. 2017, 13:06
yemezlercici -
Bebek Hediyeleri Ve Dörtlü Vektör Kart Çeşitleri
09 Oca. 2017, 22:58 prodersler