Fotoğrafçılık Forumları
Ses Ver Türkiye
Akepe nin Erdoğanı
Chp nin Kılıçtaroğlu
Seçim öncesi ilk ziyaretlerini abd ve ingiltere'ye yapıp meşruiyetlerini okyanus ötelerinde ararken SES VER TÜRKİYE diyerek ülkeyi karış karış dolaşıp meydan toplantılarıyla birlikte hane ziyaretleri yapan Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli meşruiyeti Necip Türk Milletinde arıyor.
Yaklaşan seçimler öncesi akepenin Erdoğanı CHP nin Kılıçtaroğlu bir kaç oy uğruna terörle mücadeleyi ağızlarına bile alamazken Devlet Bahçeli seçim beyannamesinde oy hesabı yapmadan TERÖRE AF OLMADIĞINI ilan ederek Necip Türk Milletine SESİME SES VER diyor.
Gayret bizden, taktir milletimizden, himmet Yaradan'dan
#mechul75' tarafından 23.04.2011 01:25:29 tarihinde düzenlendi.
se se se bir iki deneme. se se se
Bu kadar da olmaz ama ha..Pazaremmi bu espiriyi ben yapacaktım...
mechul emmi idam cezası varken asamadığınız apoyu şimdi asabileceğinize bir inansam,
Elinizdeki iktaidarı yarı yolda bırakıp şimdi yeniden iktidara gelip ülkeyi kurtaracağız gibi boş laflarınıza bir inansam
hele ki bağırmaktan çağırmaktan ona buna tehditler savurmaktan başka yaptığı ve yapacağı hiç bir şeyi olmayan baççeli emmiyi oraya getirtiğimizde dünü aramayacağıma bir inansam ses verecem de, yok emmi..
Size verecek ne sesim var ne de bir gıdım oyum..
#lazut' tarafından 23.04.2011 13:31:23 tarihinde düzenlendi.
makarna yiyin emmiler.
ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz, Bahçelide bir iş görmedik. Rahmetli Türkeş'in çizgisiyle bahçelinin çizgisi arasında hiç bir alaka yok. liderlerin bağırarak oy topladığı devirler geride kaldı.
açıkça söyleyeyim, ben ne mhpnin nede chpnin akp kadar iyi olacağına inanıyorum. tamam belki bir ihtimal terörle uğraşır tamam belkide işçiye zam yapar emeklilik yaşıını düşürür. daha ötesini düşünemiyorum. aslında bi ihtimal dediklerimi yapabileceklerine bile inanmıyorum. çşimdi en azından çok ileriye gitmiyoruz ama en azından geriyede gitmiyoruz.
hanıma diyem akşama makarna yapsın bari. köfte yaptıracaktım emme masraflı olur. evet en iyisi makarna. aklınla bin yaşa okaynus.
Kilo yapar emmiii..Akıllı ol..Bence sen salata ye ...
Sn. glavbux
cennet mekan Başbuğ Alparslan Türkeş'in çizgisi nasıldı sayın Devlet Bahçeli'nin çizgisi nasıl olmalı belirtirseniz sevinirim.
remi5861 çşimdi en azından çok ileriye gitmiyoruz ama en azından geriyede gitmiyoruz.
Sevgili remi sana 1923 yılı öncesi (Türkiye'sinden) yazıyorum!!!
Yaşadığım ülkenin toprakları emperyalist güçler tarafından taksim edilmiş, ülkemde camiler dışında milletçe bizim diyebileceğim bir tek kurum yok!!!
Sevgili remi günler ayları, aylar yılları kovaladı çok şükür milletçe acı dolu yılları geride bıraktık, milli mücadele sayesinde Cumhuriyet ilan edildi. Tabiri yerinde ise imparatorluğun küllerinden bir devlet doğdu.
Sevgili remi Cumhuriyetin ilanından 2000 li yıllara kadar geçen 77 yıllık süre zarfında TEKEL, TÜPRAŞ, SEKA, TÜRKTELEKOM, PETKİM,TEDAŞ ve ETİ gibi adını sayamadığım ekonominin lokomotifi olarak tabir edilen onlarca kurumu Türk ekonomisine kazandırılmış. Sevgili remi sen 2011 yılında yaşıyorsun merakımı bağışla ama şu an adını saydığım kurumlardan hangisine sahipsiniz?
vallayi kominis olmuş bunlar emperyalıst filan diyo.
Sizin tayfa gibi kimseye uşak olmadık
İlgili olabilecek konular
-
Universal Şarj Aletleri İle Bataryalar Şarj Edilebilir Mi?
17 Eki. 2024, 23:54 bilgeakcay
142218 Eki. 2024, 22:57
mete007 -
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı
20 Şub. 2023, 23:36 prodersler
056320 Şub. 2023, 23:36
prodersler -
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı
20 Şub. 2023, 23:34 prodersler
051520 Şub. 2023, 23:34
prodersler -
-