Fotoğrafçılık Forumları
Sanal Mangal Partisi
Abiler ablalar ve arkadaşlar...sanal mangal partisi düzenleme gibi bir fikrim var.yer, mekan, içecekler,et,salata, tavla ve okey takımları hazır...mangaldan sonra okey ve tavla turnuvası yapılacak... bu topikten sizleri ulaşcaz yakın zamanda, bizi takip edin...dünyada bir ilke imza atıcaz
fdiker abi ve diğer yöneticilerinde imzasının bulunduğu davetiyeleri size ulaştırcaz...
mangalalrı ben yakmakta üzerime yoktur pişirme işinede bakarım bulaşıklara karışmam.
sanal partıye sanal mekan gerek... kazdağlarındaki şelalenin anfi şeklinde sıralanmış piknik alanını öneriyorum ben valla süper bir yer ..isterseniz şelale bitiminde üstünde ıslanmadanda yiyebiliyorsunuz orda pişiririz köfteleri
arkadaşlar sanal mangal partisi hakkında kısa bir kaç açıklama...
mükemmel bir sitenin üyeleriyiz...
bu sitenin online olma rekorunu kırcaz, mangal partisi bu...önceden belirlediğimiz bir tarihte forum bölümünün mangal partisi kısmında toplanıp...takımlar oluşturup mynet oyun sayfasında okey tavla vb...oyunlar oynuyacağız...ama müsadenizle az kaldı şu vizeleri bir bitirelim...
Yakuprai zaman kısmı nasıl çözülecek?
Hafta içi veya hafta sonu?
Ayrıca saat?
Çünkü Benim gibi işyerinden bağlanan bir çoğunluk olduğunu düşünüyorum...
#nedimy' tarafından 16.11.2006 17:50:08 tarihinde düzenlendi.
YAKUP BABA HADİ DA SINAVLAR BİTTİ YAP ORGANİZASYONU DA YAPALIM MANGALIMIZI... ZATEN Bİ HAFTA SİNİR STRES SINAVLAR SORULAR FALAN BEYNİMİZ DÖNDÜ...
evet yakup dört gözle partiyi bekliyoruz ..
ben fedakarlık yapıp köfteleri yiyebilirim...
köfteler sizin olsun..bütün salatalar soğuk mezeler benim
ama kokudan bir tane köfte alabilirim
yakup ,hadi amaaaaa...
yer ve zaman söyle de yapalım birşeyler...
flasvv ve hocamdan yer ve zaman bilgisi aldım...durun hele ben bu işin içinden nasıl çıkıcam sardık bir işe başımıza...of be durun bi ben bir galatasaray maçına gidip geleyim...yensek bari...
İlgili olabilecek konular
-
Ziraat Bankası Sanal Kart Oluşturma Sanal Kart Nedir?
16 Mar. 2022, 19:21 prodersler
0102516 Mar. 2022, 19:21
prodersler -
Ziraat Bankası Bankkart Sanal Kart Oluşturma Kart
28 Eyl. 2021, 13:33 prodersler
0139328 Eyl. 2021, 13:34
prodersler -
Sanal Kart Oluşturma Kredi Kartını Alışverişe Kapa
01 Mar. 2021, 11:21 prodersler
0116701 Mar. 2021, 11:21
prodersler -
-