Fotoğrafçılık Forumları
Şampiyon Fener Bahçe...
Kontras topiğinden selam göndermiş
Almamak olmazz..
yer sarı gök lacivert her yerde şampiyon fener bahçe
#rokomet' tarafından 14.05.2007 10:57:10 tarihinde düzenlendi.
sanırım buralarda bizden baska fenerbahceli yok. NErde bunlar yahu.
Diğerlerinin sus-pus olmasını anlıyorumda bizimkiler nerde acaba.
Bu arada bu haftaki 6s-fb macı ne olabilir acaba.
burdayız yahu! Şampiyon FenerBahçe!!!
Bu haftaki Gs-FB maçı bana göre en kötü ihtimal beraberlik.
şampiyonummmmmmm Fenerbahçem ne istersen iste bendennnn.....................
lay lay lay
sarıııııııııııı
laciverttttttttttttttttt
şampiyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
fenerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
100 yıl önce doğdu şanlı efsane
100 yaşında mutlu ol FENERBAHÇE......
Sevindim Fenerbahçe'nin şampiyonluğuna, özellikle kupa maçındaki hakem rezaletlerinden sonra kesin bu lig için de bir şeyler planlanır diyordum ama, herşeye rağmen, Fenerbahçe şampiyon oldu, kutlarım takımımızı.
Ama yine de çok keyifli değilim, futbol rezalet, takım dökülüyor, 2-3 kişi her maç oynuyor , zar zor fıtık ola ola maç kazanılıyor, bu takım Avrupa'da yine başarılı olamaz, hele bu futbolla.
Aziz Yıldırım'ın da başarılı olduğunu düşünmüyorum fazla, yönetimin de, biraz rezil olduk ligden çekileceğiz söylemleri ile, yakışmadı hiç biri.
Dünya durdukça, bizim de ömrümüz oldukça önümüzde binlerce onbinlerce lig olacak ve bir gün futboldan daha zevkli ve taraftar toplayan bir spor şekli çıkmadıkça bu liglerde şampiyonluklar kazanılmaya devam edecek , kimi zaman gs kimi zaman bjk kimi zaman ts ve inşallah anadolu takımları belki ...
Ama şimdi bu sene şampiyon biziz, tarih kötü futbolu değil sonucu yazacak elbette ve bize de ne olursa olsun takımımızın başarısı ile övünmek kalıyor.
ŞAMPİYON FENERBAHÇE.
GS Ayhan sanki,takımının sözcüsü gibi gene palavra sıkmış dün.. Fenerbahçe Spor Klübünün yolunu bilmezler daha..
gs gibi mazlum düşkün ayakları yapsaydık bırakın uefa kupasını şampiyonlar gibi kupasını bile alırdık o destekle.artık kavgacı ve herşeye karşı gelen yönetimden sıkıldım.kimsenin sevmediği bi takımı tutuorum.belki biraz daha uzlaşmacı olunsaydı fenerin üzerinden oyunlar oynanmazdı en azından ağız tadıyla şampiyon olurduk.
Bir düşünür demişki:
Sistemden beslenenler sistemi değiştiremezler
fenerbahçenin önüne geçen ezilir özellikle 100. yılda
İlgili olabilecek konular
-
Fenerbahçe Galatasaray Derbisi Üzerine..
20 Mar. 2018, 14:14 pizarro
1139224 Eyl. 2018, 15:52
fotocukaya -
-
After Effects Düğün Bahçesi Şablonu
29 Tem. 2015, 01:04 prodersler
0148529 Tem. 2015, 01:04
zbkdygn -
Bahçe Kapısı Desenli Png Resim Çerçeveleri
26 Tem. 2015, 22:55 prodersler
0121926 Tem. 2015, 22:56
zbkdygn -