mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Sabahcı Kahvesi

Uzun bir süredir takip ettiğim serbest kürsüde 7 den 70 e dek her kesime hitap edecek bir çok topiğğğğ var. Lakin var olan bu topiğğğlerin tamamı gecenin belli bir vaktinden sonra (01:00) kapılarına kilit vurdukları için gecenin karanlığında yalnızlığa mahkum edilen işçi, memur, emekli, dul ve yetimin derdine derman hüznüne ortak olmak serbest kürsüdeki böyüğ bir eksikliği gidermek için kolları sıvayan bendeniz gariban dostu, gecelerin adamı nöbetçi kayfeci(yani MEÇHUL) tüm prosedürleri aşarak sizlere 7/24 hizmet verecek olan SABAH KAHVESİ nin açılışını yapmaktan mutluluk duyuyorum. SOHBET VE MUHABBET DAİM OLSUN!!!!

MÜDAVİM OLMAYAN GİREMEZ!!!!
MÜDAVİMLERİMİZ ARASINA GATILMAĞ İÇİN

TIKLAYINIZ

MÜESSESEMİZİN RESMİ MÜZİĞİ İÇİN TIKLAYINIZ... (Panctomun katkılarıyla)

GAYFEMİZİN MÜDAVİMLERİ VE GOD ADI LİSTESİ
MEÇHUL- Sabahcı gayfesinin sahabısı (Yani ben )
PANCTOM- tomotiğ pilod
HAYAT_CAN- HAYATİNİN RUH İKİZİ
OGYANUZ- Yüzme bilmeyene davsiye edilmiyo
GİRGİN - Müzmin bekar
qAZARBY- Hain Cayar
LAZUD- Onun için propağatör diyler.Saatler 12 yi vurduğu vakıt uygum geldi bahanesiyle gapsama alanı dışına çıkıyo
DESWİNGHS - Çizgi roman kahramanı kaptan swingin dişi versiyonu
SULTAN- Kendini Hüğğem sultan saniy
İLKİM - Tanıyan heykeş ona REİS diyo
REMİ - Çırak (şu an firarda)
ATAKAN - Sabahcıların son dransveri
MACİD FLORDUN -Yeşilçamın emeğtarı
ESKİDOST- Bir zamanlar modellik yapıydi
KOROGLU1414- Başta bolu beği olmak üzre sabahcı gayfesi düşmanlarının gorkulu ruyası
ROM- Çaylak

Entel müzik giremez diyen!!!!
Sabahçı kahvesinin müdavimlerinin katkılarıyla!!!!!

HEP DAMAR FUL DAMAR LİSTEMİZ
Yalnızca madeni parayla çalışır
1 Lira atınız!!!! (veresiyemiz yoğdir)

Tıklayınız: BATAN GÜNEŞ
Tıklayınız: İÇİM YANAR, YANAR, YANAR
Tıklayınız: ÖLÜYORUM KEDERİMDEN
Tıklayınız: SEV YETER
Tıklayınız: BU ŞARKI
Tıklayınız: MAHSUN KUL
Tıklayınız: ESRARLI GÖZLER
Tıklayınız: BANA SOR
Tıklayınız: SENİN İÇİN
Tıklayınız: BU ŞEHRİN GECELERİ
Tıklayınız: UNUTTU SENİ
Tıklayınız: ADINI SEN KOY
Tıklayınız: EMMOĞLU
Tıklayınız: YALANMIYDI
Tıklayınız: SAATLERMİ DURMUŞ YOKSA ZAMAN MI
Tıklayınız: BENİM İÇİN ÜZÜLME
Tıklayınız: ÜZÜLMEDİMKİ
Tıklayınız: KÜSKÜNÜM
Tıklayınız: HAPİSHANE
Tıklayınız: KUL DUASI
Tıklayınız: BEN TÖVBEMİ GERİ ALDIM
Tıklayınız: GÖKLERDE KARTAL GİBİYİM
Tıklayınız: AGLA GÖZÜM
Tıklayınız: ELİMDE DURAN FOTOĞRAFIN
Tıklayınız: KOPARMA GÜLLERİ
Tıklayınız: NEYLEYİM SEN YOKSAN EĞER
Tıklayınız: YARALIYIM, DERTLİYİM
Tıklayınız: YALNIZIM
Tıklayınız: UNUTTUNMU
Tıklayınız: YERE BATSIN
Tıklayınız: UYKUM FİRARİ
Tıklayınız: YARİM YARİM
Tıklayınız: CERRAHPAŞA
Tıklayınız: NEY DİNLETİSİ
Tıklayınız: ESKİ TOPRAK
Tıklayınız: SANMAKİ YAŞIYORUM
Tıklayınız: ACILAR
Tıklayınız: KAYBOLAN YILLAR
Tıklayınız: UYKUM FİRARİ
Tıklayınız: GAMZEDEYİM DEVA BULMAM
Tıklayınız: ÇEKİL GİT
Tıklayınız: DİL YARASI
Tıklayınız: DÖNEBİLSEM
Tıklayınız: OTUR BAŞTAN YAZ BENİ
Tıklayınız: ÇEKİL GİT
Tıklayınız: BULAMAZSIN
Tıklayınız: BEYLER BU VATAN SİZE NEYLEDİ (Ahmet Şafak)

TÜRK SANAT MUSİKİSİ

Tıklayınız: AYNALAR (Emel Sayın)
Tıklayınız: ŞİMDİ UZAKLARDASIN (Zeki Müren)
Tıklayınız: KEMANCI (Emel Sayın)
Tıklayınz: AKŞAM OLUNCA YARELERİM SIZLAR
Tıklayınız: BULAMAZSIN ( Zeki Müren)

Güncellenmiştir

#mechul75' tarafından 29.07.2011 23:36:41 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 14 Eylül 2009, 21:53 - İp: 88.***.**1.162
panctom
panctom (Objektif)
İzmir / Amatör

valla bilmiyom ama, pazarboy'a hak verdim şimdi
bu ev yapmak ne zor, ne meşakatli, ne sıkıntılı işmiş yahu

Tarih: 20 Ekim 2009, 14:22 - İp: 88.***.**4.196
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Makro uğruna onca börtü böceğin
canına kastederse sorunsallardan başını doğrultamaz

Tarih: 20 Ekim 2009, 23:27 - İp: 88.***.**9.141
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Tıklayınız: TÜRK OLMAK

Tarih: 20 Ekim 2009, 23:53 - İp: 88.***.**9.141
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!

Atatürk, Mersin'e yaptığı seyahatlerden birinde, şehirde gördüğü büyük binaları işaret ederek sormuş :

- Bu köşk kimin?
- kirkor'un...
- ya şu koca bina ?
- Yorgo'nun
- ya şu?
- Salomon'un.. .

Atatürk biraz sinirlenerek sormuş :
- Onlar bu binaları yaparken ya siz nerede idiniz?

Toplananların arkalarından bir köylünün sesi duyulur :
- Biz mi nerede idik ?
Biz Yemen'de, Tuna boylarında, Balkanlarda Arnavutluk dağlarında, Kafkaslarda, Çanakkale'de, Sakarya'da savaşıyorduk paşam...

Atatürk bu hatırasını naklederken :
- hayatımda cevap veremediğim yegane insan bu ak sakallı ihtiyar olmuştur, der dururdu...

Köymen, Hulusi; Atatürk'ü anmak kitabından, s. 260
ŞİMDİ ARADAN YILLAR GEÇTİ, OTURMUŞUM BİR KÖŞEYE KENDİ KENDİME SORUYORUM:
- Bu gemi kimin?
- BAŞBAKAN'IN OĞLUNUN.
- Bu televizyonlar kimin?
- BAŞBAKAN'IN ARKADAŞLARININ. .
- Bu kaçak villa kimin?
- BAŞBAKAN'IN ANASININ.
KENDİ KENDİME KIZIP:
-Peki sen ne yaptın? diye kendime soruyorum.
- BİZ NE Mİ YAPTIK? BİZ TERÖRLE MÜCADELE İÇİN CANLARIMIZI VERİP YILLARIMIZI DAĞLARA GÖMÜYORDUK,
ONLAR KOLTUĞU PARAYA, ONLAR TERÖRÜ PARAYA, ONLAR HALKIMIZIN ÇARESİZLİĞİNİ PARAYA TAHVİL EDERKEN!

ERDAL SARIZEYBEK

Tarih: 21 Ekim 2009, 00:08 - İp: 88.***.**9.141
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Atatürk'ün Bursa Nutku:
Türk genci inkılâpların ve rejimin sahibi ve bekçisidir. Bunların lüzumuna, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Rejimi ve inkılâpları benimsemiştir. Bunları zayıf düşürecek en küçük veya en büyük bir kıpırtı, bir hareket duydu mu: Bu memleketin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır demeyecektir. Hemen müdahale edecektir ve kendisi eserini koruyacaktır.
Polis gelecektir, asıl suçluları bırakıp suçlu diye onu yakalayacaktır, mahkeme onu mahkûm edecektir. Yine düşünecek: demek adliyeyi de ıslâh etmek, rejime göre düzenlemek lâzım diyecek. onu hapse atacaklar; kanun yolundan itirazını yapmakla beraber, meclise telgraflar yağdırıp haklı ve suçsuz olduğu için tahliyesine çalışılmasını, kayrılmasını istemeyecek, diyecek ki: ben iman ve kanaatimin icabını yaptım. müdahale ve hareketimde haklıyım. Eğer buraya haksız girmiş isem, bu haksızlığı meydana getiren sebep ve amîlleri düzeltmek de benim vazifemdir.
İşte benim anladığım Türk genci....

Tarih: 24 Ekim 2009, 00:53 - İp: 88.***.**9.141
panctom
panctom (Objektif)
İzmir / Amatör

forumda siyasi konuşmuyorum ama..
bu olayın siyasetle alakası yok, direkt vatan meselesi..

savaşmayı bile bilmeyen kalleşlerin (işleri güçleri mayın tuzağı, pusu, uzaktan vur-kaç yapmak) çıkıp ta yumruk şow yapması asla sineye çekilemez.
bu durum kabul edilemez.
bu konunun ayrısı gayrısı olamaz. vatan denince, vatan tektir.

Tarih: 24 Ekim 2009, 02:04 - İp: 88.***.**9.43
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Tarih: 24 Ekim 2009, 03:37 - İp: 88.***.**9.141
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

İnşallah o koltuğa sizler de oturursunuz ve sevgili mechul sen yine burda olursun..

Vatan deyince kül bırakmayan o kadar dostum oldu ki zamanında..Sonunda hiç biri kalmadı..

Öyle ülküdaşlarım oldu ki bacım var kızım var deyip iki şerefsizin önünü kesmeye benimle gelmedi..

Öyle ülküdaş arkadaşlarım oldu ki ağzından vatan milletten başka bir kelime duymazdık.:Ama operasyoın emri çıkınca mesleği o olduğu halde yanımda nasıl ağlayıp sızladığını bir Allah bir ben bir de o biliyor..

Sonuçta o şerefsiz güruhunnun bu şekilde karşılanması benim de çok onuruma dokundu..Ve kaç günlerdir haber de izlemiyorum..

Ama diyorum eğer şu andan itibaren bir askerim daha şehit olmaz..Eğer halen daha askerim ölecekse o zaman bu pkk tamamen bitecektir..E yni yanında kimler de bitecektir onu bilmemm..

Ama ben taa en başından beri diyorum..Varsın 10 000 askerim ölsün ama o kandil de orada durmasın....ha çözüm mü değil..Ama ben başbakan olsaydım bu noktadan itibaren sıkılacak tek kurşuna karşılık kandili yerle bir ederdim..Ama harbi harbi yrle bir ederdim..o dağları alır her şeye de gözümü kapardım...

Tarih: 24 Ekim 2009, 18:55 - İp: 88.***.**4.105
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Lazut abi ülkücü kendinden vaz geçerek varlığını ve geleceğini bağlandığı milletinin devamına ve yükselişine adamış olan şuur sahibidir.

Bu açıdan baktığımızda vatan savunması için verilen görevden kaçan bir insanın ülkücü olarak adlandırılması Çanakkale'de vatan toprağına düşman ayağı değmesin diyerek 276 kiloluk top mermisini sırtlayan Seyit Onbaşıya, Kurtuluş Savaşı yıllarında eğitimini yarıda bırakarak cepheye gidip şehit düşen Kayseri lisesi son sınıf öğrencilerine, kırk yiğidiyle Çin sarayına korku salan Kürşad ve onlar gibi kendinden vaz geçerek varlığını ve geleceğini bağlandığı milletinin devamına ve yükselişine adamış olan kahramanlara saygısızlıktır.

Türk Milleti bin yıllardır var olduğu tarih sayfasında vatanı için sürekli can vermiş şehit düşmüştür. Bundanda zerre gocunmamış VATAN SAĞ OLSUN diyebilme erdemini gösteren tek millettir. Şimdi devlet yönetimini elinde bulunduran küçük beyinlilerin kendisini onursuz yaşamaya mahkum etmesine musade edermi sanıyorsun.

ben başbakan olsaydım bu noktadan itibaren sıkılacak tek kurşuna karşılık kandili yerle bir ederdim Terör örgütüyle süren 25 yıllık mücadelede iktidara gelen hiç bir siyasi oluşum bugünkü kadar acziyete düşmemiştir. Bu yüzden sizin başbakan olmanız durumunda mevcut siyasi iradeden daha dirayetli olacağınızdan şüphem yoktur. Muhabbetle

Edit:İmla düzenlemesi yapılmıştır.

#mechul75' tarafından 25.10.2009 00:33:36 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 25 Ekim 2009, 00:28 - İp: 88.***.**1.203
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör