Fotoğrafçılık Forumları
Robert Bosch'a Açık Mektup!
İnsanların güvenini kaybetmektensi para kaybetmeyi tercih ederim diyen sayın Bosch çok eskilerde kalmış olmalı.
Gerçe onun kabahati yok. Herkes Türk malı bosch alma dedi bana. Git doğu banktan Alman malı al, garantısı yoktur ama arızada yapmaz dediler.Fakat ben gidip Türk malı bosch aldım.
Aldıktan kısa bir süre sonra soğutmamaya başladı. Tamir ettiler.Sonra pervanesi takır takır sesler çıkardı.Tamir ettiler. Sonra kapak contası çıkmaya başladı. Değiştirdiler.Fakat bu sefer muhtemelen yan sanayi taktılar ki mıknatıslı olması gereken conta hiç tutmadı. Sonra tekrar soğutmamaya başladı.Tamir ettiler. Bide akıl verdiler bizi boşuna çağırmayın şöyle şöyle yapın diye. Öyle yaptık yılda bir iki defa 2-3 gün çektik fişini.
Şimdi ise artık kapağı hiç kapanmıyor.Öyle açık çalışıyor. Ne yapsam sayın bosch.Televizyonları çağırıp herkesin gözü önünde parçalasamda kurtulsammı bu ucube buzdolabinden. Eskiler bilir.Ambra diye bir marka vardır. BAbam 30 sene önce almış. Hala taş gibi.Hİç tamir görmedi. Nasıl oluyor anlamıyorum.
Bİliyorum kemikleriniz sızlıyordur Türkiyede fabrika açtığınız için.DAha doğrusu sizden sonrakiler açtığı için.BEn olsam hemen kapatırdım.Zira benim güvenim kalmadı bosch'a Kimseye tavsiye edemiyorum. BEn bosch'a güvenmiyorum.Hoşçakalın.
Arkadaşlarda kusuruma bakmasınlar yazmak zorundaydım.Sinirimden öleceğim yoksa.
sergen denir onlara bizde. en iyisi onlar zaten.
Avrupa da aracı geri çağırıyorlar,bir de özür diliyorlar.
Varsa o partide sorun tüm araclara da aynı muameleleri yapıyorlar.Burada yok böyle düzen.Var da gidip uğraşan yok.
[Kütahya da anlatacağım sana Pazarbey. ]
Ben uğraştım.
kesinlikle haklısın eski dost
kumköy bekleyeceğim.
Kütahya'da da depremler başladı..
biz deprem olmayan taraftayıs.
Tam yazıyordum birden Robet Boschu gördüm.
Ulem milletin işi gücü yok r.bosch diye üyelik alıpta cevap yazmaktan çekinmemiş.
Pes yani.
Evet pazarbey sen bi okut üflet bence
robert bosch 'un yazı üslubuna bakıpda kim olduğunu anlamadıysanız, bu sitede işiniz zor..
bosch usta.. saygılar..
mete bey n'oluyoruz, hayırdır inşallah 6 yıl sonra...
İlgili olabilecek konular
-
Televizyonda Arka Plan Şömine Görüntüsü Verme
26 Ara. 2024, 00:54 prodersler
0626 Ara. 2024, 00:54
prodersler -
Canon 600d Görüntü Görüntülenemiyor, Bilgisayarda Yeşil
16 Ara. 2024, 08:32 alarissa
118425 Ara. 2024, 13:11
mete007 -
-
Yurt Dışı Çıkış Harcı Yatırma Vakıfbank Mobil