pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Rezalet ; Hyundai Almayın !

Bu gün hyundai matriks crdi styl marka aracımı hyundai i30 cw ile değiştirmek için Kütahya Hyundai satış noktası Erdan Plazaya gittik. Satarken 2. elde avantajlarını öve öve biteremedikleri şu anki fiyatı 37.000 lira olan 2009 model matriksime 20.000 verdiler. nerede ise yarı yarıya.
Neymiş efendim matriks böyle imiş ancak diğer huyundailer böyle değilmiş. yesinler huyundaiyi. Diğer araçlar olsa çok az bir değer kaybedermiş. toyata bile benim araca 23.000 verdi. bunlar 20.000 veriyor.
Demekki neymiş hyundai alırsanız 1-2 yılda yarı yarıya zarar edermişsiniz. Toyota, opel, vw, reno dan vazgeçmeyin sakın.
Yoksa her tarafı takırdayan , mucurlu yolda taşlar iç ire giriyormuş hissi veren, her tarafı dökülen, vantilatör kayışı ve gergisi 45.000 km de kopan bir aya yakın kayış bekleten bir araç sahibi olmuş olursunuz.
ayrıca arka tekerlerden gelen taş sesleri için tespit yaptırıp, bu ayıbın giderilmesi için gereken masrafı hyundaiden talep edeceğim. Tüm Türkiyedeki onbinlerce huyundai matriksinde bu parayı talep edebilmeleri için gerekini yapacağım. Ki akılları başlarına gelsin.
Aman arkadaşlar sakın hyundai almayın. Birde utanmadan toyatayı kötülüyorlar. toyota nerde siz nerde.

#pazarbey' tarafından 13.12.2010 23:18:55 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 29 Mayıs 2010, 21:57 - İp: 78.***.**2.163
hata
hata (üye)
Ankara / Meraklı

Tarih: 7 Temmuz 2010, 17:34 - İp: 81.***.**6.116
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Ondan eyle yapmışlar bunun aracını okyanus,,bunlar yola gidecekler,,üç gün üç gece sürecekler,uyuyamasınlar diye ..
Yav arabalar hiç istop ettirilmeden kullanıldı gün boyu mertebelerinde herbiryerde..Sağlam imiş ama demekki..Az da yakıyor ya..

Tarih: 7 Temmuz 2010, 18:15 - İp: 88.***.**0.32
fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

çalışmaktan kusucam artık emmiler... az foruma giriyom da deşarj oluyorum

bu arada selam okyanus abi...

binme öyle her arabaya, aman !

Tarih: 7 Temmuz 2010, 19:23 - İp: 188.***.**8.59
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

kumköy emmi sana bir anımı anlatayım..
bundan seneler önce, bir arkadaşımla gezmelere gittik..
neyse kısa keseyim.
sonra evimize döndük.. sonra sözde bana yalakalık edecek ya.
hakkaten araban çok az yakıyormuş dedi..
tabi az yakar sana.. hiç para vermedin ki demişim. ona göre araba 100 kilometrede 90 km/h sabit hızda 0 litre lpg yakmış idi.. enteresan bi anıydı buda böyle..

neyse emmi sadete geleyim.. iyi kızdır şimdi kendi yok allahı var.. zaten tanımam..
onuda geçtim asıl konuya geliyorum.
emmi ayın 16sı yada sonraki bir iki gün istanbuldayım bir aksilik olmaz ise..
görüşürsek ne ala benim için.. okyanus emmininde kulağına üfleyecem..
yannız bana bi konaklama yeri ilazım olcak.. sakın yannış anlama latifeden ziyade kesin ve kati olarak fikir soruyorum.. aile için ve ucuzundan olcak bi otel.. ucuz dediysem koridorda ortak helası olanları kastetmediğim gibi sadece avıkatların kaldığı kalantor otellerinide kast etmiyorum..
işte öyle bir düşünceyle yazıyorum..
zaten ziyaret arefesinde okyanusu cebinden titretirim. senin cebini de titretirdim ama operatör bana baştan savma bant kaydı okur kesin "sayın abonemiz.. aradığınız kişinin numerosunu bilmiyosanız boşuna tuşlara basmayın" mertebesinde..
ne çok yazdım yine.. hata bu mesajımıda okumaz nasıl olsa.. yine arada ona giydirirdim ama artık çok olur. biri uyarır onu rokonun mesajlarını oku diye. sonra bi daha bişey ısmarlamaz bana köftehor..neyse arada köftehor diye dokundurmuş oldum..
cümlemize keyifli deklanşörler efenim..

Tarih: 8 Temmuz 2010, 01:06 - İp: 88.***.**0.37
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Ne yakıtı ne kızı roko ,, gece aklım almaz şimcik..

Örtmen evinde kal,,zabaha kadder uyutmazlar seni,,biyoğlunda hemide örtmen evi..

Sen gel hele de ist da kaybolmadan bakam..

Tarih: 8 Temmuz 2010, 01:19 - İp: 88.***.**4.71
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

sanayi esrnafını almazlar örtmen evine emmi. ne diyon sen.
emmi gezmeyemi geldin eksikb bulmayamı. gizli arabamı ve eğri direğimi çekmişsin gali.

Tarih: 8 Temmuz 2010, 01:31 - İp: 81.***.**0.90
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

He ya emmi,çektim hazır gelmiş iken orada..

Almazlar de mi sanayiesnafını eyle yirlere..,,ne etçek acep bakam ist'da..

Okyanus şişenin dibini bulmuş baksana gali..

Tarih: 8 Temmuz 2010, 01:38 - İp: 88.***.**4.71
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

evet senden naber emanet mantalitesinde.

Tarih: 8 Temmuz 2010, 02:17 - İp: 81.***.**0.90
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Üç kapak eksilttim daha emmi,, daha dolu..

Yarında nere gitçen ki arabanla gene..Bir şeer bulursun gitmek için..

Tarih: 8 Temmuz 2010, 03:36 - İp: 88.***.**2.53
hata
hata (üye)
Ankara / Meraklı

Rokomet ne yazdın yine bir sürü okumakta değil ama anlamakta zorluk çekiyorum.

Bu arada yazdıklarını okudumu da ifşa etmiş oldum.

Bak sana İstanbul'da otel tavsiye edeyim.

Ben genelde Taksim Hill'de kalırım iyidir hoştur.
Olmadı Anemon Galata var hele roofunun manzarasına doyulmaz.
Son olarak birde Bebek Otel'i tavsiye edeyim. Denize 0 değil denizin üstünde sanki şahane yani ancak azıcık riski var pencereyi açtığında üzerine üzerine gelmekte olan devasa bir gemi görebilirsin ama olsun bu seni korkutmaz zannımca.

Not: Okyanus bizi Aksaraya-Laleliye götür. Pazarbey sende hesapları öde.

Tarih: 8 Temmuz 2010, 15:37 - İp: 81.***.**6.116