Fotoğrafçılık Forumları
Referandum'da Buluşmak
Yarın yani 21/10/2007 günü saat 13:00 de Ahiler İlköğretim Okulu 2017 no'lu sandıkta Netfotoğraf Referandum buluşması teklif ediyorum
Lütfen ciddi olanlar yazsın...
Amacım polemik değil...
ama lütfen kont azıcık duyarlı ol geleceğimizi biz belirlemeliyiz ve bu referandum o yüzdün çok önemli...
"Türkiye panamaya dönmesin"
bu arada sen kime oy vereceksin?
Sizi gidi uçkur edebiyatçıları siziii
evet evet buluşup eylem yapalım..nasıl olur??
Kontarast kaçtı abi onun yerine ben cevap vereyim kendime..hehehheheheheh
bide cezayı arttırmışlar 19 ytl yapmışlar kullansana yrı dert kullanmasan ayrı dert...
Demokraside oy kullanmamak demokrasiden başka bir rejim istemek demektir..Bu ödevi yerine getirmeyenleri kınıyorum diyecem bir sürü tartışma çıkacak en iyi sadece alkışlıyorum diyecem
oy kullanmamak da bence bir haktır...
oy kullanmayanalara ceza uygulayan ülkeler;
Arjantin, Brezilya, Şili, Ekvator, Yunanistan, Meksika, Peru, Singapur, İsviçre, Uruguay, Güney Kıbrıs, Türkiye, Nauru, Lüksemburg, Fiji, Avusturalya, Belçika, Lihtenştayn...
muasır medeniyetler seviyesindeyiz hatta geçmişiz bile...
Yarın gidip oyumu kullanacağım, bence her Türk vatandaşı oyunu kullanmalı ister "evet" ister "hayır" ama kullanmalı.
bende kullanacağım kullanmasına ama kullanmamak da bir haktır ve kimseye zorla oy kullanacaksın haaaa kullanmazsan ceza ödersin haaaa ve gel buraya parmağına damga basacağım denmemeli...
neyse...
hayırlı geceler herkese...
Elbetteki oy kullanmayana ceza ve kullananın parmağına damga olayını ben de onaylamıyorum.