Fotoğrafçılık Forumları
Protestan
#designwish' tarafından 31.07.2013 23:20:44 tarihinde düzenlendi.
valla ben anlamam. artik kolay degil oyle,telif ,tescil isleri.
anlam farkliligi var bi kere,bisicikler olmaz.
temsil-i mekani bizzat kumkoy amca belleklemistir,sahsim disinda gelismistir mevzuu
siving'in misyonerlikle degil milyonerlikle ilgisi var. is kolluyoruz,kazandigimizi da bu hak yiyicilere mi verelim mechul amca.
beni en iyi sen anlarsin
ne deyyonuz emmiler annamamaktayım.
ben de sizi anlamamaktayım ...
boşver bende anlamıyorum zaten
bazen iki bilirkişi(arkadaş) oturup sistemleri konuşunca, ne büyük organize işlerin içinde yaşadığımızın farkına varıyoruz.
sonra, aslında hayat bir organize şeyler sinsilesi oluveriyor. sonra aşık oluyorsun o dünya gidiyor yeni bir pembe dünya geliyor. yada bir yeşil hareket içine (tema -Greenpeace) girince heryer yeşil yada "yeşile karşı herşey" organize işleri oluveriyor.
sonra uyuyup uyandığında yada tatilde bir sahilde, güneşin altında kızgın kumların altında ve şemşiyenin gölgesinde çoluk çocuk neşesi eşliğinde muhteşem bir mavi manzaraya bakarken, aslında bütün meselesnin "bizim hayata karşı bakış açımız olduğu" gerçeğine varıveriyorsunuz.
öte yandan, yediğiniz bir kazığın acısı tüm iyi niyetli görüşleri yıkıyor ve AŞK mı TUVALET mi sorusuyla karşı karşıya kalıveriyorsunuz.
bu da bir bakış açısı yanee
emmi aşık olanda dünya pempe deyildir keza siyahtır
lakin metrelerce siyahın içinde birkaç pempe nokta vardır ölü piksel bazında hataen orda yer alan.
eyici tozutmuş millet gali.
emmi aşık olanda dünya pempe deyildir keza siyahtır
lakin metrelerce siyahın içinde birkaç pempe nokta vardır ölü piksel bazında hataen orda yer alan.
Aşk, metrelerce siyahın içindeki ,pembe ölü piksellerdir.
Valla süper çıkarım. Yalnız, OKYANUS Amca'yla aynı fikirde olduğum biraz endişeliyim
töbe töbeee
qazarbeyle aynı görşteyim
okyanus amca. yihohohahaha.