Fotoğrafçılık Forumları
Pmd Yapımda Fotograflarim Yayinda
29 Aralıktaki Bostancı Gösteri Merkezinde sahne alan MFÖ konserine gitmiştim. Her MFÖ konserinde olduğu gibi bu konser mükemmeldi. Ancak ben Fotoğraf makinamı içeri sokmayı kafama koymuştum çünkü fotoğraf çekmek yasaktı. Ancak herkes kompakt mini makinalarını rahatlıkla sokarken ben Nikon D70s i aynı rahatlıkla içeri sokamadım. Ancak bir dizi mücadeleler sonrası içeri girdim. Konser başladı ben fotoları çekmeye başladım. Bu arada bir bayan gelip bana görevli olup olmadığımı sordu bende kendi arşivim için çektiğimi söyledim. Bana kendisinin konseri düzenleyen PMD Yapım firmasının görevlisi olduğunu ancak kendi makinalarının arızalı olduğunu ve bu fotoları alıp alamayacağını sordu bende memnuniyetle paylaşabileceğimi ilettim. Daha sonra fotoları kendilerine gönderdim. Çok beğendiklerini ve bunları kendi web sitelerinde kullanıp kullanamayacaklarını sordu bende buna sevineceğimi belirttim. Şimdi PMD yapım firmasının davetlisi ve fotoğraf ile ilgili çekim yapabileceğimi gösterir yaka kartımla birlikte bir sonraki konseri bekliyorum. Bu heyecanımı sizlerlede paylaşmak istedim.
Aşağıdaki linke tıkladıktan sonra sol alt tarafa doğru bulunan Galeri butonuna tıkladıktan sonra fotolarımı izleyebilirsiniz.
http://www.pmdyapim.com/tr.htm
Ama keşke daha dikkatli küçültselerdi netlik ve keskinlik biraz kaybolmuş.
cok guzel kareler objektif ne kullandiniz?
18-135mm
sevgili hocam tebrikler..Hayatta ne zaman ne olacağını bilemiyor insan..
Hikayenizi okuyunca Yeşilçam filmleri gerldi aklıma..İnşallah o filmlerdeki gibi bir gün bu başlangıç çok daha güzel neticeler varır..
Fotoğraflar da gayet güzel..
Tebrşklr hocam
vallahi hocam bilmiyorum meşhur mu olcam ne
Çok güzel olmuş fotoğraflar ,
adamlar haklı kullanmakta ..
Telif de alsaydın bari , çalınanların bir kısmını yerine koyardın
Tebrikler
ne güzel
bir sahne fotoğrafı meraklısı olarak çok sevindim,başarılar...
18-135 hmm çok iyi yaa
ellerine sağlık çok güzel kareler...
ee artık yavaş yavaş...buraları da tanımazsınız
İşte Fotoların Diğerleri
#warrior_tr' tarafından 11.01.2008 01:02:39 tarihinde düzenlendi.
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Fotograflarimin Ederi Nedir ??
06 Oca. 2010, 23:27 mustafabacak
10143113 Oca. 2010, 02:29
remi5861 -
-
"fotograflarimiz Kopyalanabiliyor!!
27 Nis. 2006, 13:59 morcadi
23416119 May. 2006, 18:24