Fotoğrafçılık Forumları
Photosopar
evet emin akça yargıç sanatsever ve diğerleri bekliyorum
iyi bir plan..yargıç,sen evde de yaparsın bu işi...dükkana ne gerek var tabii...ben varım diyorum...yargıç da olur photodesign de olur...varsa bir kaç kişi daha katılır
Neden olmasın? Herkes en iyi yaptığı şeyi yapar, hem kendisi daha da uzmanlaşır, hem de işler süper olur.
haa, bana sorarsanız ben sadece kave içmeyi ve burnundan parmak sokup gözünden çıkarmayı bilirim. Öyle bir fotoraf isteyen olursa bana yönlendir...
bern bu meslege basladigimda ilk kamerami arabami satipta almistim simdi evim de var iki tanede arabam ticaretten hic korkmadim iki defa iflas ettim ama denedim olmazsa yaptim olmadi tutmadi dedim ama yilmadim burda bosu bosuna duracagimiza bos zamanlarimizda bunu yapalim neden olmasin yurtdisi acilmak bu olsun bizde italyanlar bu sektörün profisi bakin bir kac örnek bizde niye yok
Tamam olur ben projelerimi hazırlayıp gönderirim sen seçersin içlerinden...
arkadaşlar sizden müsaade istiicem istirahate çekileceem biraz sabah çok işim var yarın bu konuyu devam ederiz
bu projeyi hazırlar sana linki yollarım emin abi
benim tek sıkıntım projede kullanacağım gelin damat yada sünnet çocuğu olur çünkü çözünürlükleri yüksek olması lazım.....
tamam yarin devam ederiz bende islerim cok yogun onlari bitireyim hayirlli aksamlar size
herkeze ii geceler yarına görüşürüz