Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbeyin Sorunsallarının Sprunsal
abi bi sayın kac tane sorunsalı var bu adamın problem adam yaa.......
ha şöööle yola gel işimiz daha çok senle sen alacan makineleri bana satacan senden de iyi tüccar olurmuş
pazaremmi biliyon tabi tavık yemediğimizi ısmarlarsın tavıkları,
arabanın küçük oluşuna bakma biliyorsun ki önemli olan işlevi...
sorma atakan valla bi dünya zararım var. Ama 2. el böyle işte. hele s2 dene ttiğim zararı hiçbişeydenetmedim. 900 ero harcadıydım ona.
atakon efendi yiceksen aha tavık.
dost hatırı için çiği tavık yeriz pazaremmi dert etme...
ama çiğ tavıktan bir parça yedikten sonra kirazlıyaylada mangal isterim
valla o güzel günün tadı damağımda kaldı, odun ateşindeki çayın kenarındaki pozumuzu dünyalara değişmem...
bu arada a700 ü yarın öbür gün satarsam diyerekten iyi reklamını yaptın yok öyle temiz böyle temiz, lensi lensine eli elime değmedi falan... anlamadık sanma....
bazar emmi bi sorum olcek sana...
neden bi canon veya nikon değil de
ısrarla pentakıs yada soni vs. gibi rüştünü kanıtlamakta zorlanan markaları tercih ediyorsun
olympus varken nikon canon neymiş yahu..
ilahi capatikman... güldüm ölmekten...
kocaman gönüllüm..hediye d3 sözüm vardı,d3x oldu..yanında 14-24 ve 70-200 olacak..fipar teknik bilgisi çok yüksek olan arkadaşımız..bu hediyeleri gönül rahatlığı içinde randıman alarak kullanman lazım..hemde ön hazırlık olur.....işbu sebebten 16-80 i geç.....ileri amatörler ölye fazla aralıklı lens kullanmazlar..umduğuna nail olacaksın : çift kart slotu.......kimbilir güzel çekimler yapmak için ne muazzam faydaları vardır....
Bu emmimin sorunsallarını toplasak nf forumlarının %35 eder be
Pazaremmi ne aldıysan alacaksan cebime mesaj at..
Bi dahaki nete bağlanma zamanıma kadar meraktan çatlarım valla
Hah sen çok yaşa şağban abi. Bunlar zır cahil. Nerden bilsinler çift kart slotunun esrarını. Ahh Ahh.
Katopokyaman anladınmı sony nin tercih sesebini.
Olmazsa satarım zati. Nolcek.
Atakan sen çiy tavık yiyego.
çift kart slotu olunca noluyor ki daha mı kaliteli foto çıkarıyor
zaten doğrusunu demişsin bazaremmi "olmazsa satarım"
"Canon" gibi kullanılacak makina almak varken
soni ve pentakıs gibi satılacak makina alıyorsun,sorunsallarının temeli burada