Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbeyin Lcd Monitör Alım Sorunu
Ya arkadaşlar bu dslr alamktan bile zor. Neye dikkat etcem . NEler önemli. Örnekler ve fiyatlarla neyin ne olduğnu bi zahmet açıklasanız. Hani param falan yokta öğreneyim bi.
#lazut' tarafından 12.02.2008 16:51:42 tarihinde düzenlendi.
#lazut' tarafından 30.10.2008 12:33:20 tarihinde düzenlendi.
monitör diyosan LACIE monitör alacan ama tüplüsünden... seyret renkleri, kaliteyi...
ROKO sen bilirsin bunları...
bilirim.. ama Lacie nin dandik monitörleride var..
türkiyeye gelmiyor ama olduğunu biliyorum.
bazan teknoloji ileriyemi gidiyor yoksa tepe noktasını geçti artık geriye mi gidiyor şüpheliyim..
sene 99 ve ben mitshubishi nin Trinitron monitörünü kabilre ediyordum..
monitörün Tif bir dosyası vardı onu filme yollayıp CMYK basıyordum ve onunla senkronizasyon yapıyordum..
şimdi aynı şeyi yapmak iste.. bakalım öyle bi özellik yada monitör bulabilcekmisin.
Onu bunu boşverin . BEn 22 widemi alem 19 düzmü.
PAZARbey teknosa da 329 ytl ye pilipis 19 monitör var.
Kablosuz modem var mı senin ?
Bizim üç apartman ötede kayınbirader oturuyor. Ona kablosuz modem alıp bende evde onun bağlantısını kullanıyı diyorum ama çekermi çekmezmi bilemedim.
Bina dediğim de eski taş tuğla duvarlı binalardan.
ÇEkmez se airties in tekrarlayıcı köprülerinden araya bir tane koysak yine de çekmez mi ? 30 milyon internet parası vermeyelim durduk yerde. Pazar bi el atsana sorunsala.
wide dir o abi.
o kadar uzaktan çekmez.
benim köşkün alt kattan bile leptop zor çekiyo. bazı noktalardan çekmiyo. yalnız benim yerden ısıtmadanda çekmiyo olabilir. su varya.
ya laptop en az on on beş tane bağlantı buluyor. hepsi bizim apartmanda desem biz apartmanda dört daireyiz sadece. uzaktakileri de çekyormuş gibi geliyor ama. olmazsa kablo çekmeyi düşünüyorum kayınbiraderden bizim eve.
Yuh be demek böyle zengin olunuyo. 10 liraya bile var bağlantı. Ver bağlan be. Cık cık cık. Sonra avukatlar cimri derler tabi.
BEnim gibi bi köy avukatının bile hem evde hemde büroda var. NE diyim sana.
Bu arada hem lazer yazıcının hemde faks fotokopinin toneri bitti. Geldimi üst üste gelir zati.
Tekrar baktım 19 inç wide evet. 1440x900 çözünürlük. bence iyi monitör bu fiyata. ben üç senedir kullanıyorum pilipis daha ölü yaralı piksel yok.
BEn alırsam olur sen merak etme. O fiyata pahalı be usta.
İlgili olabilecek konular
-
D7000 Odak Sorunu Vizör Ve Lcd
19 Mar. 2017, 13:51 eemehmetkayali
2364026 Haz. 2017, 11:11
buzlucam -
Nikon D40 Lcd Ekranda Beyaz Patlamaları
29 Oca. 2014, 13:50 kkaank
4627027 May. 2017, 16:31
papriko -
-
Fujifilm Finepix S5800 Lcd Ekran Kırılma