Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbeyin Gezme Sorunsalı
Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?
Pazarbeyin hatırına bi yardım?
He abi..Gideriz evvellah..
Ama önce Kerküklü bir netfotoğraf üyesi bulmalıyız..
Yoğsam ben önden gidip ordan üye mi olsam acaba
tayin iste tayiinn.
" sorunsalı " derken topik sahibi,kendisi sorunsala gark oldu....eh bizde sevindik onun bu haline....elbet bir gün öğreneceğim foto yüklemeyi ; belki o güne kadar çekim yapmayıda öğrenirim az bir şey.....herbi şey çok güzeldi..
Ebe kumköy ağabey ne güzel çekmişsin her zamanki gibi. ŞAban abimin tabiriyle -amman be yav ,boşver gitsin -
Kal'a fethinden dönen ağabeyimiz.
diplomasi denen şey,böyle bir şey demek oluyor herhalde.....muhatabı,güzel şeyler söylendiğini düşünüyor....
Vay Şaban emmim benim.
KUmköy emmi adam istanbulda imiş hala. NE adamlar varya insan bi aramaz mı bekleme diye.
Nerdeymişki alaman,, de bana gidip yoklayayım emmiyi bari senin kırsalına gelemeden emmi,,kendini kaybedecek zavallı,,bi arasa ya madem seni..
Seninde ömrün hep yol gözlemekle geçiyor ve yollarda geçiyor mantaliten icabı zira.. Bak saat kaç .
ne bilem emmi ben :Bıktım bu adamlardan. Anlamaz bizim heyecanımızı.
Koordine eksikliği yapıyorsunuz ondan hep,, ameli fiili gereği o hususta sınıfta kalmışınız zati..Beşeri ilişkileri biliyon de mi..
Sen bu yazıyı okurkene resim hareketlenip dönmeye başlayacak pzremmi..
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0215029 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3268721 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-