Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbeyin Gezme Sorunsalı
Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?
Pazarbeyin hatırına bi yardım?
Emmi Durağanın genel yapısına bakınca gayet iyidir merak etmeyin..
Okyanus panik yapmakta baksana,, yok şöyle-böyle diyip duruyor..Gözünle canlı görse beğenecek zira..Belkim civiz fidanlarıda alır gelmişkene oradan toptan fiattan,fide bazında..Yaşlanınca da kırar kırar yer balkonda veya verendasında artıkın..
Pzremmi de yatan asta katında herhal, havale felan geçirmesinde bari ,, dinç olması şart lazutemmi, onun..
emmi iyidir tabiki.
keza keşke yazın tertip edilseydi bu seyahat.
adli tatil mukabili.
Yaz ayında herkez biryerde gali,kimi bulacaksın ki hem..Şimdi iyi..
Bak okyanus millet tripotunu balıkta bilem kullanıyor..
emmi benim arabanın bağajında olta var idi.
keza çalışıp çalışmadığını hiç denemedim.
lakin tiripot yok emmi.
ve bu gidişle de olmayacak.
makineyide bulamıyorum keza.
arabanın bağajında sanır idim.
bugün güzel manzara görünce bagaja baktım yok idi.
meymenetsiz adamdan aldık makineyi hayrını göremedik.
O zaman çaldırdın sen onları bagacından,habarın yok senin,, oltayı bul baride balağa gidelim senle gali,,kutu içecek de alıp biryandan bari..
Yalnızkurt hayırlı olsun güle güle kullan.
Emmiler morelim bozuk bugün.
Bakın nalatayım sizde hak vereceksiniz.
Efendim Kütahya şeker fabrikasını kiler grubu yok pahasına özelleştirmeden aldı. Bunların Altındeşdede mancar kopretif binası var. Tedaş buraya köşe olması münasebeti ile bir trafo koyacak. BElediye imar palanı değişikliği yapıp yerine koydu. ŞEker hemen dava açtı yeri uygun değil diye. İdare mahkemesi gelip keşif yaptı. BElirkişi en uygun yer burası dedi.
Bunun üzerine Urfa milletvekili geçinen Bilmem ne Kİler beyefendi tedaş müdürünü arayıp o trafoyu oradan kaldırın başka yere koyun yoksa kendinize haritadan yer beğenin demiş. Bunlar belediyeyey geldiler. DAvadan vazgeçcez. YEri değiştirin karşılıklı masraf avukat ücreti almayalım dediler. BEnde kabul etmedim. Zira vekalet ücretim var. Ayrıca yarın müfettişler gelince soracak bize niye kazanmak üzere olduğunuz davadan vazgeçtiniz diye.
Uyanık ve üçkağıtçı beyefendiler bundan öncede şikayet etmişler belediye başkanını. Ancak yanlışlıkla önceki başkanı şikayet etmiş oldular. Oda akepeli idi.
sen milletvekili misin bir şirketin iş takipçisimi. Taa altındaştaki minnacık bir tarafonun yeri senin nereni gerdi. Hiçmi utanma arlanma yok sende. Koskoca milletvekili böyle şeylerle uğraşırmı.
Ama bırakmayacağım bu işin peşini. Taa Başbakana mektup yazıp anlatmazsam bunu ne olayım. SEnin milletvekilin utanmadan böyle mafyalık yapıyor diye.
T.C. Milletvekilliği
Görev tanımı:
Parti başkanının vereceği talimat doğrultusunda mecliste
parmak indirilip kaldırılacak.
Sosyal haklar:
Ayda 9,5 milyar TL maaş + harcırah + o + şu + bu
2 yılda emeklilik hakkı
Emekli olunca ömür boyu ayda 6 milyar TL maaş
Küba'daki
durum:
Milletvekili maaşı yok.
Beceriksiz çıkarsa, halkın geri çağırma hakkı var.
Çare sarıgül emmi.
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0215029 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3268721 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-