Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbeyin Gezme Sorunsalı
Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?
Pazarbeyin hatırına bi yardım?
Hee hehe..Turist Kumköy abi..
Abi bu hafta sonu ikinci aldığım naylonumsu alat ile ikinci sualtı çekimi yapacam ben de..
Bu arada özgüremminin gönderdiği lens te geldi gari..
Gelir lens,geçende yollandı ya sana bigüzel..Dikat et kullanırkene..
Alat ve laylom kombinasyonu gereği gene su alırsa,yandın bu sefer,hiç kaçarı yok.
emmi senin hard disk mukabinile veririm 100 tl. gerçi benimkide fena değil hani.
Evet abi bu bilinç ile hareket edecm..
Ama bir şekilde benim sualtı dünaysındaki istedeğim fotoları çekebilmeliyim..
Kaç günlerdir yurtdışından online alışveriş nasıl yapılabilir diye araştırıp duruyorum..
Yok..Hiç bir yol yok..
Yani daha küreselleşememişiz..
oysa IBAN no su ile bunun mümkün olabileceğini zannediyordım..
Boşver lazutemmi burada herşiy var sen paradan habar ver evvela..Sukabi olan fujinin ne güzel makinaları var..Koy içine sar eline in dibe çek çık yüzeye,eğer nefesin yetiyor ise..Garantili marantili birde..Sukabına en fazla verecen para 150 ~ 180 dövizdür emmi..Alırız sana bitane gıcır gıcır..Tufanbey yardımcı olur sana merak etme gali..
Pazaremi foturafı güzel çekmişsin zati..
teşekkür ederim. emmi keza xp10 150 euro. kapsız mukabili 3 metre su geçirmez. emme senin çırak olaraktan iyi olcek keza.
Yok abi..Araştırdım..Sualtında eyibir görüntü istersen en azında 7.1 mp olması gerekiyormuş..
Aslında en iyisi SLR için su kabı ama çok pahlıalr..
Hatta TR de yok bile onlardan
Var lazutemmi var sordum geçende senin içün,, penitaksında varmış geniş yelpazeli,,nukondada var kanonda da fujide de..
Dedim ya sen paradan habar ver evvela..
TR'de de var dünyada da heryerde var işte ..
emmiler su altını boşverin su üstüne bakın.
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0215029 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3268721 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-