lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Pazarbeyin Gezme Sorunsalı

Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?

Pazarbeyin hatırına bi yardım?

Tarih: 29 Aralık 2008, 00:10 - İp: 88.***.**7.70
panctom
panctom (Objektif)
İzmir / Amatör

Tarih: 2 Nisan 2011, 14:18 - İp: 94.***.**0.26
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

paktom emmi ne gülüyon.

Tarih: 2 Nisan 2011, 14:24 - İp: 88.***.**7.231
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

emmiler akıllı olun nihat doğan mertebesinde.

keza beş kişi polislere saldırır iken benim payıma bir kişi düşmüş idi. arena mukabili bir pasacın orta meydanında.
lakin ben sadece darbeleri savuşturmak ile yetinmiş idim.
devamında nakavt tasarlamakta idim lakin dengesez mütecacviz saldırgan kişi tekniksiz dövüştüğünden zati kendisi düştü yere.
binaleyn icra hareketimin meşru müdafa kapsamında deyerlendirileceği saldırı noktasına kadar sabırla beklemiş idim.

binaleyn o kişi gelip özür diledi. kıyak olaraktan da iki kere e50 nin kapağını deniştirdi.
lakin eskisi daha iyi idi.
keza arka kapak metal lakin tam oturmuyor. birde tırnakların takıldığı plastik yuvar kırıldı.
telefonu masaya koyanda geri alır iken arka kapak ve muhtelif zaman diliminlerinde pil dahi masada kalmakta.

e71 im sağlam emmiler. lakin pil şarzı çabık bitmekte.

Tarih: 2 Nisan 2011, 14:35 - İp: 88.***.**5.4
panctom
panctom (Objektif)
İzmir / Amatör

Bir keresinde de 150 kiloluk bir borçlu beni bıçakla kovalamıştı. tabi ben 50 kilo dolaylarında olduğumdan beni yakalaması mümkün olamamıştı.

Kesin imamın ordusu falan demiştir ondan yemiştir zopayı. KEza ben kendim yüzelli kilo olduğumdan kaçma işe genellikle borçlular tarafından icra edilen bir eylem olmakta. Fekat ben yakalayamamaktayım kaçann borçluları. Kesin imamın ordusu falan demiştir ondan yemiştir zopayı. KEza ben kendim yüzelli kilo olduğumdan kaçma işe genellikle borçlular tarafından icra edilen bir eylem olmakta. Fekat ben yakalayamamaktayım kaçann borçluları.

keza beş kişi polislere saldırır iken benim payıma bir kişi düşmüş idi. arena mukabili bir pasacın orta meydanında. lakin ben sadece darbeleri savuşturmak ile yetinmiş idim. devamında nakavt tasarlamakta idim lakin dengesez mütecacviz saldırgan kişi tekniksiz dövüştüğünden zati kendisi düştü yere. binaleyn icra hareketimin meşru müdafa kapsamında deyerlendirileceği saldırı noktasına kadar sabırla beklemiş idim.

Allah ta sizi güldürsün emi

yihohahaha

#panctom' tarafından 02.04.2011 14:48:57 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 2 Nisan 2011, 14:47 - İp: 94.***.**0.26
panctom
panctom (Objektif)
İzmir / Amatör

bu avkat alemi bi alem canımmm

Tarih: 2 Nisan 2011, 14:49 - İp: 94.***.**0.26
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

müzisyenler kendisine baksın evela.
bizim pederden korkar herkeş 3. kurbanı biz olmayalım mukabili. bu sebeple ben koşmakta onlar korkmakta.

Tarih: 3 Nisan 2011, 00:31 - İp: 88.***.**7.231
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Akliman...Kumköy emmi de görmüştü burayı..

Tarih: 4 Nisan 2011, 21:17 - İp: 78.***.**1.122
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

15-85 ile uçak çekmek.:siz bunu çekebilir misiniz..Sinoptaysanız EVET...

#lazut' tarafından 04.04.2011 21:31:14 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 4 Nisan 2011, 21:30 - İp: 78.***.**1.122
sabanersan
sabanersan (üye)
Bursa / Meraklı

hocam bizi neden götürmedin o akliman dediğin yere....

Tarih: 4 Nisan 2011, 22:23 - İp: 85.***.**9.102
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Emmi götürmem mi..Dur bi dakka

Tarih: 4 Nisan 2011, 22:37 - İp: 78.***.**1.122