Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbeyin Gezme Sorunsalı
Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?
Pazarbeyin hatırına bi yardım?
Sen bir gelsene şu İst'a bir bakem haa..
-kandırıyorsun hep işim var mişim var diye..
-okyanusta foto yükleyecem şunu etçem bunu etçem dedi,üzerinden bir ay geçti ne foto ne de loto,,ortada bişi yok heyhat ..!!
Yav kullanmıyacan ürüne ne yatırım yaptın ki,,sat at gitsin gali..Yolla pazaremmiye de kurcalasın kırsalında bari alatı..Belki o çeker idi..
Gaplıcaya gittin de şu kış günü açık havızda resim çekemedin mi sende emmi,,ne adamsın..
hiç gezmeyen parasız bir kırsallıya ithafen böyle bir topic açılması da çok manidar değil mi emmi.
He ya okyanus..
Bak şu an objektifim da yok
OKaynus bana versin aleti edevatı..
Onun adına ben çekeyim.
her gün de yükleyeyim siteye
Emmiler harddisk yazacakkeennn...... Yazım hatası yapmışım emmiler. Özür dilerim.
Lazut emmi sende pek yenilir yutulur şeyler yazmamışsın.
Yazıların yanlış yazılır,,yazdıkların kendi kendine silinir,, mausun bozuk,, bilg da parazit var senin,, neden böyle oluyorki pzremmi,he..?
Çiftkart slotunla fotoda çekememektesin hâla..Kemangillerin çocukları senden fazla resim çekmekte idiler,gırmızı kompakla.
Lazut'a gönder okyanus alatını ekipmanını o çeksin bari,,zavallı tek tabanca kalakaldı kuzey ilimizin ilçesinde,vahim durumdadır memurumuz, okyanusemmi..
Deikiyüzün yağınıda siler, temizler çeker çeker bigüzel..
emmi ziyaret mukabili yapar alırız göynünün onudda keza.
Yarın Bir Nisan,ona göre emmiler..23 nisana yirmikiki gün var..
evet emmi. ben yatıyom gli. eyi geceler.
Yat bakam emmi,mesai kar kış akşam filan dinlemez gali..Var çalışmak gurbette zati..
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0215029 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3268721 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-