Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbeyin Gezme Sorunsalı
Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?
Pazarbeyin hatırına bi yardım?
Burada küneş var şimdi, lakin yarın hava bozacak burada da, kütayadan otoposla gelcekler var İst'a grup mukabili,, pzremmi içlerinde yok ama..O İdirnede namaz gılıp tez yoldan gaçecek imiş sebilden su içerekten kırsalına..
Yedi DE'ci.
..
Emmi senin mnemelektte hiç ağaç yok mu ağaç..
Ne o her yan insan kaynıyor, her foturafın insanoğlu ilen dolu..
sende dayil bu gördüklerin belki otuz sine sonra merhum olcekler emmi, bırak da resimlerde kalsınlar bari..
napam agacı,,istesem gısırkayada filmlerdeki o malûm olan çöl de var, agaç da var orada,modeller de var tabii..
iki yıl sonra ecinebi memleketlere gideceğim resim çekmeye,asıl o zaman gör sen agacı mağacı, çölü sahrayı cıbıldak..
hatasal emmide karar vermiş gece gece yola çıkmış şimdi İst'a geliyormuş gezmeye,resim çekmeye..
Bak dunusun lideri mısıra gaçmış gitmiş, darbe yüzünden.. Hiz cilerin nere gittikleri belli değil diyorlar ..
Gese siporda sankim kendileri uğraşıp parayla sıtat yapmışta baya havalara girmekte şu günlerde,, ne acaip insanlar var..İmece ..
Dunus'un karşısında meşur bi ada vardır,, ibbiza adası,, bak intn ten,, güzel yerdir emmi., bi sürü agacı vardır, boldur..
Gelmiş pzremmi İst'a şimdi, eyyüb taraflarında uyuklamaktalar..
bişmemiş başlar,, gırmızı ışık vermekteler ki, alıcısı çok olsun diye..
Onlar da baş mı?
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0215429 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3269321 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-