Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbeyin Gezme Sorunsalı
Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?
Pazarbeyin hatırına bi yardım?
emmi ne bilir o öyle şeylerikine. bilmez kza. de alsammı tarayıcıdan bi tane.lakin ben. kanaltürkü niye izlemeyim ben.
Pazarbey hemen tarayıcı almayıver. Hafta sonu sana tanıtımını reklamını yaparım dokunur ellersin beğenirsen siparişini verir alırsın.
Lakin bu aletten ben 1 tane daha alacağım ama yok kalmamış İstanbuldaki toptancıda bir dahada getirmeyeceğim demiş kaldık orta yerde.
İthalatçı firmayı aradım 1 tane satmıyoruz dedi iyi o zaman nerden buluruz dedim bakalım arayalım sizi dediler cevap bekliyorum.
Okyanus tüm malı piyasadan çekip karaborsamı yapacak diye düşünmekteyim keza kendisi aleti pek bir beğenmişti.
getir bakarız gali. beğemirsem ben bulurum merake etme. sonrası malum, bozulma, iade sorunsal falan.
emmi hakkaten ben yarın bir tane daha alacağım.
keza aslında iki tane daha lazım.
bir tane hanıma. bir tane de elemanlara.
lakin benimkini götürürler atliyeye sağını solunu çizerler ise hır çıkıyor benim tükanda o zamat.
öyle deyilmi emmi.
keza bugün asliye ceza mahk.sinde ilk siftahı yaptım.
geçmiş duruşma zabıtları ile dilekçeleri çaktırmadan darayıverdim.
emmiler bimekise 3 adet gelmiş idi bir mağazaya. birini ben aldım kaldı iki.
lakin bu aletin devamını getirmezler yarın öteki gün isteyen avkatlar bulamaz.
keza hanımada dedim elinde görüp de soran av.kat olur ise nasada teyzoğlu var o getirdi de diye. millet nerde satıldığını bilmesin. tek bizde olsun emmi.
Demekki bozulursa elinizde patlayacak alatınız..Bak adam daha getirmiyoruz demiş nihayi bazında..
Ya da düviz düştü ondan satmayacaklar netekim.
Yere düşürmemeye bakın asıl siz onu..Yoksa gerisini düşünemiyorum sizler adına,, yi ho ha haa..
evet emmi yire düşme meselesi benimde zihnimde bir soru işareti oldu.
alete bileğe takılacak bir ip takacak bir yer yapsa idiler iyi idi.
lakin köyemmisi alır ise marangoz kayınbiladerine ele sabitleyecek tutmaçlı aparat eklettirebilir.
keza bir de fan taktırır.
marangoz alıştı emmi bi kere fan takmaya.
önüne gelen her alete bir fan takar gali.
çinlilerin her alete bir fener taktıkları gibi. ( bknz emmi çin çakmaklarının arkasındada fener olmakta )
Doğrudur,, şinliler ne yapsa para kazanıyorlar son zamanlarda,,ama kaliteli ama vasat ürünsel mahiyetinde..
Adamlar baş açık kalsın yok kapansın derdinde değiller ki, üretim yapıp para kazanıyorlar habire, şinliler..
yes emmi. yalınız bizim gayınta yapmakta fansal marangozsal üretimleri.
lakin ona takılırmı bilmem.
benim bi ırado var. onun ipini monteselleyebilirim belki alırsam bu seyyarsal fotokopiye. bulunsun elimde. nası olsa para çok bende. okyanus deyilimki.
Hatasel emminin alatını bir kullan kurcala hele,, ondan sonra karra ver sen, ona da o günü nalet bulaşırsa,yandın valla..
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0215329 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3268921 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-