Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbeyin Gezme Sorunsalı
Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?
Pazarbeyin hatırına bi yardım?
Pazarbeyi bizim apartumanın çatısına iki tane büyük boy yufka sacı büyüklüğünde çanak anten takıverdiler lakin bunun işe yaraması için TV'in yanına video görünümlü bir alet alıvermek ilazımmış üstelik her TV için ayrı ayrı almak ilazımmış bunun en iyisi en ucuzu lakin en işlevlisi hangisidir sen bilirsin bir akıl verirver.
o işleri bilmem emmi. eskiden analok varken takırdım anten. hatta taktığım anten hiç ayarlamadan çekerdi uzmanlık mukabili. alektoronikçilerın takamadığını ben takardım .
emm mesaj olarak göndersenya bant mukabilini.
Okyanusu merak ediyorsanız şimdi karakövde denizin kenarında demleniyor,bir ara yeşil yosunlu yerlerin resmini çektiğim yerde tam..
Arşiv yanımda yok resimi izlettirirdim okyanusun karakövünü,,..
Diğeri içün bekle ..
( hatasal emmi bilmez onlar,, bak burayı ara, E abinin selamı var de.Erdalı iste. O sana gerekli izahatı verecek, mantalite icabı..)
Eyle bu işler mermi alıp stoklamaya benzemez emmi..
[yakında fuarda var atla gel lokostokos diye trenle, canlı canlı da görebilirsin yapılacak ameli fiilleri hem, angara da hava 9 derece olacak, bil de]
emmi olimpis geldi gali. lakin videoda zum yapamamakta. bu çok kötü oldu emmi. satılık olimpis su altı kamerası topiki açmalı acil olaraktan .
Aç aç da derhal elinden çıkart hemen..Millet huylanmadan..
(ne alsan tutmuyor zati)
yav bu devirde zumsuz makinamı olurki yav. kıcık oldum.
Ucuz etin yahnisi işte emmi, gidip kendin ısmarladın elin alamancısına..Olmaz tabi zumu felan..
Yandın sen..(bütçe~hatçe)
bütçe möhüm deel emmi. para bol bende. lakin zum olsa iyi olacak idi. keza öyle yani.
Üç gün sonrada param yok deyip gelme de karşımıza emmi..
var emmi para. bol mukabili.
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0215229 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3268821 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-