Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbeyin Gezme Sorunsalı
Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?
Pazarbeyin hatırına bi yardım?
Kavga anı..
.
...
Emmi bir hikaye de benden..
evvel zaman içinde kalbur saman içinde..Pireler tellal iken develer...
Ya pardon hikaye demiştik demi..
Tamam..
ÇOk uzak olmayan bir köyde eşinden apayrı yaşayan masum, kendi halinde garip mi garip bir eşşeoğlu eşşek vardı..
Bu eşşoğlu eşşein günleri buruk sönük sevdiğinden apayrı eziyetler içinde geçiyor muş..Her taraf yem yeşilmii ama o yeşillikler içinde koşup oynayamıyormuş..
Bir ip ile bağlıymış ve ayakları elleri toynaklı olduğu için de ipi çözemiyormuş..Bağlı olduğu ipten ne etse kurtulamıyormuş..Ve hayatı dediğim gibi sıkıcı bir şekilde geçiyormuş..
Zavallı eşşoğlunun sıtını kaşıyacak bir aRkadaşı dahi yokmuş..Ama bir gün bunun da bir çaresini bulmuş..Kendisini olduğu gibi bir anda çimenlerin üzerine atıvermiş..
Kendisinden bir kaç adım uzakta olup ama birbirlerine sulana sulana bakmaktan başka yapabilecekleri birşey olmayan dünyanın en güzel gözlerine sahip yarinin gözleri önünde yemyeşil çimenlerin bir o yana bir bu yana dönmeye pardon "ananmaya" başladı..
Sırtında ne kadar pörtü böcek varsa hepsini çimlerin üzerine döküvermiş..
Adeta o pörtü böcekler kendisinin dertleriydi..
Sıkıntıları idi..
Yarinden ayrı kalışların acılarıydı..
O öyle anannırken çimlerin üzerinde adeta bulutlarla sarmaş dolaş gibiydi..
Sımcsıcak bir denizin dalgaları sanki yalıyordu sırtınıı.
Tüm dertlerini alıp gidyordu bu güzelim yeşil dalgalar..
İşte böyle..Bağlı zincirlei kıramdan..Bağlı ipleri çözebilen ellerine yerine toynakları olunca..
İşte böyle geçiyordu şu güzelim ilkbahar ayları..
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0215029 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3268721 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-