Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbeyin Gezme Sorunsalı
Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?
Pazarbeyin hatırına bi yardım?
emmi benim alet 100 ısoda bile kumlu görüntü vermekte. hx5 in 800 ısosuna denk binimkinin 100 ısosu. aradaki görüntü farkını var sen düşün. hemen al bi hx5. beğenmezsen takas mukabili yaparız benimki ile.
Gelsinde alcam,belki iki tane alırım gali..Yetmez metmez birde çekim yaparkene..Çift el çalışırım ben de boyna paso..
valla emmi bence ideal onlar. fuji hs 10 göndermeszese alırım belki bende satıp bu kamerayı.
Ben çokca seyrettim bu mak fidyolarını resimlerini şeyini,,gerçekten iyi alat yapmışlar..İstersen 720P'ye de alıp çekebiliyorsun,,istersen en yükseğe ile de ayarlayıp çekiyormuşsun.
((( seni en son gören insanlar neandanter insanları. )))..." hasmı ilzam etmek için soruya soruyla karşılık vermek ".....buna nenzer bir entel söylem var...okyanus geldi-gördü.....inka-aztek..........ben öyle şeyleri bilmem...iki omuz bir kelle kendi halinde bir vatandaşım....az-biraz tazyik daha lazım ki,bu öfkeyle gidip hasselblad alsın.....yok ben ekonomik takılacağım der mamiya alır,kendi bileceği iş tabii.....
emmi ne dedin annamadım. emmi iyi bişey dedin sanırım.
diğer emmi bakalım görelim.
Ortadaki yarım ve tam giren kişi olmasa idi uyum tam olacakmış orada karanlk kasvetli havada pzremmi.Altı çift mukabili yani..
#kumköy34' tarafından 03.05.2010 21:38:15 tarihinde düzenlendi.
Netlik arka alana ayarlı..Hareketli AF modunda,pzremmi. [gördün mü lazut]
.
Zordur böyle cildikoyu olan çekimler..
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0215029 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3268721 May. 2014, 12:57