Fotoğrafçılık Forumları
Pazarbeyin Gezme Sorunsalı
Yahu kendimi durduramıyorum..İki günlük tatilde 5 günden daha fazla yorulkuyorum..Sürekli gezme gezme gezme..Ama nereye kadar?
Pazarbeyin hatırına bi yardım?
.
emmi tabiatta sorun yok. yalnız yüzde sorun var. asla doağal değil. durum mukabili hatta fındık mukabili kurtul makinadan.
Dört gün dört gece adam amma ayar yaptı pzremmi,kafası da karıştı zati,, atçek o makinayı durum belli oldu herhal..Findukta kurtaramayacak..
emmi imkan meselesi. keşke hemen atabilse.
k20 parası ayın 15 inde gelcekmiş emmi.
emmiler Allah aşkına şu foturaftaki hatayı göstertin banada öreneyim... göremedim... :S
Yalnız kurt hiç boşuna yorma kendini..
Hata mata yok..Bu enmmiler alıştılar sonynin canlı ve keskin renkelrine başkalrını hatalı falan bulurlar..
Sen uyma bunlara..
Kompozisyon çalış.
teknik sonra gelir..
Emmi essahtan mı 15 ine parası geliyor..
Tüh desene biz neyse.hıg gıg ühhhüüüüü hühü
ihtimal vermiyorum ben artık ama. bu son. son kez bekliycem.
yalınız kurt dediğimiz şey kolay kolay anlaşılacak mevzu değil.
Tamam emmiler ben yatmaya gidiyorum... Yarın şölende görevliyim (3mayıs TÜRKÇÜLÜK GÜNÜ MÜNASEBETİYLE) foturafalar çekicem mehterde gelecek yuhuuu... hadin iyi pireler baaa
Abi gelsin ya da gelmesin..
ben şimdiden canon amcalara bakıyorum.
Üç tane kestirmişem gözüme..
Nikon dayılarda da bir tane..
Gittigidiyorlarda eyi fiyatlar gördüm..
yakında bir bomba patlatırdsam şaşırmayın..
Lazut makinanı nerdeyse uzaya da çıkaracan hani,suyun altına soktun,mağaraya soktun,,deniz kenarı yaptın ee..
At gitsin işte kızılırmak bıyuna bari,,eliyle balık tutan pehlivan delikanlı bulur da tarihi eser diye fitrinine koyar fitrindeki bardakların yanına gali,,de mi..
İlgili olabilecek konular
-
Nıkon 70-300vr&tamron 70-300vc Sorunsalı
29 Eki. 2014, 18:33 carpediem1302
0215029 Eki. 2014, 18:33
carpediem1302 -
Nikon D3100 Kullanıcları Sorunsalı
25 Haz. 2013, 23:28 barmyworm89
3268721 May. 2014, 12:57
tahadonmez -
-