bahattinakkaya
bahattinakkaya (üye)
Ankara / Meraklı

Pazarbey Hakkında Bir Kaç Soru

Merhabalar arkadaşlar

forumu okuyorum fotoğrafları izlerken yorumlara bakıyorum pazarbey inde affına sığınarak sormak istedim neden herkes pazarbey e namı diğer pazar emmiye sardırıyor merak ettim.
Kesinlikle sevildiğinden de kimisi portlerine kimisi giydiği kıyafetle çekim yapmasına kimisi makrolara kimisi araba aramasına)

nedir forumun pazarbey le alıp veremediği) merak ettim valla

Tarih: 11 Ekim 2010, 16:03 - İp: 88.***.**0.246
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Tarih: 20 Kasım 2010, 00:58 - İp: 85.***.**4.206
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Düşmüşmü gine emmi. Yada saplanmışmı bataklığa.
Bak emmi close up çekim.

Tarih: 20 Kasım 2010, 10:42 - İp: 88.***.**4.138
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Düştü gali..

ne guşu ki bu .

Tarih: 20 Kasım 2010, 14:25 - İp: 85.***.**3.128
bahattinakkaya
bahattinakkaya (üye)
Ankara / Meraklı

serçe gibin sanki emmi bu
slm lar emmiler

Tarih: 20 Kasım 2010, 20:22 - İp: 88.***.**5.118
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Tarih: 20 Kasım 2010, 20:30 - İp: 88.***.**4.250
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

a.s. emmi
birkaç gündür bayram münasebetiyle kişili ve şahıslı ortamlarda idim.
lakin dengişik bir durum yok.

bir haftadır hastayım.
lakin ne ağır hastayım ne de düzelme oluyor.
orta derecede istikrarlı bir seyir izliyor bu bendeki.
bugün tavıklı arabaşı çorbası deneyeceğim.
belki de iyi gelecek olan tek şey o idi. ( tylolllahot içtim ayrıca ve bir mukabele )

Tarih: 20 Kasım 2010, 20:45 - İp: 85.***.**8.77
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Gelip gezmez isen sen bizlen, daha çook hasta olursun hep binaleyn, pzremmi gibi, sana da ondan nalet bulaştı işte şimdi netekim..

Tarih: 20 Kasım 2010, 20:49 - İp: 88.***.**4.250
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

emmiler aman nalet demen bana. BÖyün bizim gayınta gayınna ve gayınbilader mukabili oturmakta idik. Birden alekterekle gitti. Tabi temkin mukabili bizim ışıldak yandı. Bizim güccük oğlan yukarda imiş epeyce korkmuş. Evin yukarı kat sikortaları ve 2 ana sikortası atmış idi. Nİye oldu acep diye düşünürkennesi güüccük oğlanın helecanından bişeyler olduğunu anladık. KEza hiç böyle yapmaz idi alekterek gidince. Baktık atan odanın prizlerine. Bİrisi yanmış idi. Açtık içinden tel çıktı.
oğlanı sıkıştırdık inkar etti. Lakin yanız izleri vardı. Oğlan itiraf etti sonra tel soktuğunu. elindede yanık vardı. Eşşek sıpası. Allah korumuş valla.

Tarih: 21 Kasım 2010, 00:16 - İp: 78.***.**0.209
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Yapmaması gereken şiyler ama yapmış, neden yapar biliyormusun ,, eve mıssafir fazla ve galabalık gelirse o an,, o da hazır ortalık hareketli iken bu hususu ameli fiil gereği gerçekleştirmiş kimse görmez ayağına..

Buna natık, oğlan siz konuşurken işitmiş bişi, alektiriksel işler konuşuyordunuz demekki gayınnatalı filan, o da üst katların birinde tatbiki fiili cıızz ettirmiş firizde işte..

Tarih: 21 Kasım 2010, 02:53 - İp: 78.***.**1.157
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

emmi demiş idik biz ona tenbih mahiyetinde. Sokarsan fişi çarpılırsın yanarsın mukabili. Denemek istemiş çocuk. Allah korudu. Tedbir almış idik zati. Aşırı akım rolesi mmukabili var idi. Anında kesmiş akımı çocuk çarpılmamış. Tel sadece elini yakmış.

Tarih: 21 Kasım 2010, 04:56 - İp: 78.***.**0.209