bahattinakkaya
bahattinakkaya (üye)
Ankara / Meraklı

Pazarbey Hakkında Bir Kaç Soru

Merhabalar arkadaşlar

forumu okuyorum fotoğrafları izlerken yorumlara bakıyorum pazarbey inde affına sığınarak sormak istedim neden herkes pazarbey e namı diğer pazar emmiye sardırıyor merak ettim.
Kesinlikle sevildiğinden de kimisi portlerine kimisi giydiği kıyafetle çekim yapmasına kimisi makrolara kimisi araba aramasına)

nedir forumun pazarbey le alıp veremediği) merak ettim valla

Tarih: 11 Ekim 2010, 16:03 - İp: 88.***.**0.246
sabanersan
sabanersan (üye)
Bursa / Meraklı

bu kadarcık süreye sıkıştırabilirmiyim acaba : staj dahil avukatlığı bi çırpıda aradan çıkarıversem..mardin e gitmek var işin ucunda....ileri amatör güzel kardeşim biraz önce senin dünyanda dolaştım....ilk defa beni burada sen sergilemiştin...

Tarih: 19 Mart 2011, 21:48 - İp: 88.***.**5.109
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Tarih: 20 Mart 2011, 15:41 - İp: 88.***.**7.192
sabanersan
sabanersan (üye)
Bursa / Meraklı

şu smiley tercüme olayı,olmadı-alamadık gitti...olmayandan olana ergi yöntemide hiç bir ip ucu vermedi.......

Tarih: 20 Mart 2011, 20:44 - İp: 85.***.**9.200
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

olmayana vergi metodu ile çöz emmi. keza 5 yıl ödeme vergi sulh ü ile öde geç. oh neala emmi.
emmi gezi sadece belli bir klavye tipi avukatlara mahsus olup harice vatandaş kabul edilmez.

Tarih: 20 Mart 2011, 21:14 - İp: 88.***.**0.101
okyanus.
okyanus. (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

klavye tipi ne emmi.
keza ben istesem mardine deyil ağrıya bile giderim. benim emmoğlu var orda öğretmen.
emmi bende vergi ve sikorta primlerini 5-10 yıllık dönemler halinde biriktirmekte ve af çıkanda ödemekteyim.
en son geçen af taksidi 18 ay önce bitmiş ve 18 aydır sikorta pirimi ödememişim. keza ödeme vakti geldi.
binaleyn yıllardır vergide ödememekte idim. 7-8 bin tl civarıda vergi borcu tahayyül ettirmişler bana. onuda ödeyeceğiz gali taksit mertebeli.
keza bakkallar odasına da 500 tl ayidat borcu kalmış eski dönemden.
baro ayidat borcunu da geçen sene af çıkıp faiz silinende istanbula gezmeye gelen bacanağa bankamatikten mayışını çektirip ayaküstü borç alaraktan ödemiş idim.
keza bacanak zati mayışa dokanmaz imiş hiç öyle bankada yatar imiş kendi kendine.
bacanakta bir af çıkartır ise ona borcumu da öderim emmi.

Tarih: 20 Mart 2011, 21:26 - İp: 85.***.**1.190
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

valla imrenmekteyim sizin gibilere. keza benim burda olabimez emmi. keza vergici emmilerden birisi ile davalığız keza. bu sebepten hemen tahsil ederler. emme haklısın dediklerinde.

Tarih: 20 Mart 2011, 21:43 - İp: 88.***.**0.101
sabanersan
sabanersan (üye)
Bursa / Meraklı

bak işte şimdi anladım....insan çok uğraşırse işte böyle kendini refüze ettirmeyi becerir....

Tarih: 20 Mart 2011, 21:44 - İp: 85.***.**9.200
okyanus.
okyanus. (üye)

emmi öyle üç beş milyar gibi aylık ödemeler beni sıkıyor keza.
her ay uğraşamam öyle küçük paraları yatırmak için.
yüz iki yüz milyara çıksınki dayireye ödemeye gittiğime değsin emmi.

emekliliğe 800 gün civarında pirim günü kalmış lakin yaş 55 olmalı imiş emmi. daha yirmibeş sene var binaleyn.

Tarih: 20 Mart 2011, 21:56 - İp: 85.***.**1.190
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

estağfirullah şaban emmi. gezeriz yaza barabarca. bu avkatların gezisi .
okyanussal emmi. atıyon hep sen üstten üssten. lakin alattan atta kuşlarda yisin keza.

Tarih: 20 Mart 2011, 22:09 - İp: 85.***.**0.191
okyanus.
okyanus. (üye)

ne atması emmi bu aralar mütevazi bir tutum benimsedim.

Tarih: 21 Mart 2011, 20:35 - İp: 85.***.**2.106